Sordo domina inceputul Raliului Iordaniei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.04.2008
Spaniolul de la Citroen a castigat primele trei probe in Raliul Iordaniei, a 5 etapa din WRC.

S-a dat startul in etapa 5 din Campionatul Mondial de Raliuri. Raliul Iordaniei a inceput in aceasta dimineata cu victorii pe linie a spaniolului de la Citroen, Dani Sordo.

Castigatorul din shakedown si-a dovedit forma excelenta si s-a impus in superspeciala care a deschis maratonul de la Marea Moarta. Dani Sordo s-a impus si in primele doua probe speciale ale zilei, reusind sa-l distanteze in Mahes 1 pe P. Solberg cu mai bine de 5 secunde si pe finlandezul de la BP Ford, Jari-Matti Latvala cu 8.9 secunde.

Cei doi piloti Citroen, Dordo si Loeb, au ocupat primele doua pozitii in PS3, proba unde nu s-au realizat diferente semnificative. Dupa primele trei probe speciale, in clasamentul general, Dani Sordo are un avans de 15 secunde in fata lui Petter Solberg si de 16 secunde in fata lui Jari-Matti Latvala.

Cvadruplul campion mondial, Sebastien Loeb, se afla abia pe 5 la general la 22 de secunde de coechiperul sau. Loeb a declarat ca startul in Iordania a fost foarte dificil pentru el, dar nu cunoaste motivele.

Francezul a declarat ca poate fi vorba de diferential, dar a specificat ca nu este sigur de acest lucru.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru