Sordo nu este un fan al Raliului Sardiniei

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.05.2008
La sfarsitul acestei saptamani se va da startul in cea de-a 6-a etapa din WRC.

Echipajul secund de la Citroen, format din Dani Sordo si Marc Marti, pleaca cu gandul la podium in Raliul Sardiniei.

Cei doi s-au aflat multa vreme pe prima pozitie in Raliul Iordaniei si evolutia lor a adus puncte importante, in clasamentul constructorilor, pentru Citroen. Prin evolutia lor, spaniolii si-au demonstrat potentialul pe orice tip de suprafata si nu doar pe asfalt asa cum au facut-o pana acum.

"E placut sa fii lider, dar nu e intotdeauna foarte usor”, admite Dani Sordo. “M-am simtit excelent la volan si timpii obtinuti mi-au dat foarte mare incredere. Cred insa ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Rezultatul final a fost insa unul pozitiv pentru noi."

Chiar daca a castigat, in Junior WRC, etapa din 2005, iar in 2007 s-a clasat pe trei la general, Dani Sordo nu este foarte incantat de acest raliu.

"Nu este etapa mea preferata. Va fi un raliu dificil in care pneurile vor juca un rol important. Nu stiu cum se va comporta versiunea dura a pneurilor Pirelli – pe care nu mai avem voie sa le taiem – aici.

Cu cat faci mai putine pene, cu atat sansele tale sunt mai mari", a adaugat Dani Sordo.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru