Spionat: fratele mai mic al lui Porsche Cayenne

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.05.2008
Porsche Roxster, asa cum l-au botezat publicatiile auto europene, este testat asiduu de germani la Nurburgring.

Fotografii care realizeaza poze spion cu modelele care vor fi lansate in urmatoarele luni au surprins in testele de la Nurburgring un model pe care nu il astepta nimeni: fratele mai mic al lui Cayenne. De ce nu era asteptat? Din simplul motiv ca oficialii Porsche au declarat in nenumarate randuri ca nu vor sa produca un SUV mai mic pentru ca acesta nu se incadreaza in planurile casei din Stuttgart.

Foarte probabil, noul model (botezat de presa internationala Porsche Roxster) va imparti aceeasi platforma cu Audi Q5 si VW Tiguan. Nu ar fi o noutate in conditiile in care Cayenne se bazeaza pe o platforma comuna a Grupului VW, aceasta servind si la asamblarea lui Touareg si a lui Q7.

Un element interesant este insa reprezentat de viitoarele motorizari ale SUV-ului compact Porsche. Vorbim de motoare V6 si V8 cu o plaja de puteri cuprinsa intre 280 si 500 de cai. Solutia tehnica aleasa de Porsche pentru sistemul de transmisie va fi cutia cu dublu ambreiaj care va echipa si viitorul 911 facelift. In plus, fanii Porsche atasati de ecologie se vor putea baza pe o versiune hibrida.

Intalnirea cu modelul de serie: cel mai probabil, in primavara lui 2009.

via | MotorAuthority 

Taguri: Porsche, Roxster

Comentarii (1)

  • Mda..
    Cam sare de pe sosea.... Un fel de Logan de fitze... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru