Spionat: Porsche Panamera

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.07.2007
Coupe-ul cu patru usi al celor de la Porsche va fi lansat abia peste un an. Pana atunci, sa ne bucuram de fotografiile-spion.

Panamera este, in mod clar, cel mai asteptat model Porsche al urmatorilor ani. Coupe-ul cu patru usi pe care il pregatesc baietii din Stuttgart (cel mai probabil pentru editia 2008 a Salonului Auto de la Geneva) nu lasa pe nimeni indiferent. Cu atat mai putin pe fotografii profesionisti de la Motor Authority, care vaneaza exemplarele panamera scoase la teste pe strazile Germaniei si ale statelor nord-europene.

Setul de fotografii pe care vi-l propunem astazi are avantajul de a ne clarifica in mare parte unele dintre detaliile de design ascunse in precedentele galerii de poze-spion. Pana la oficializarea datelor tehnice ale lui Porsche Panamera, sa recapitulam amanuntele care se cunosc deja.

Astfel, stim ca modelul german va avea o arhitectura cu motorul amplasat frontal, tractiunea va fi posterioara sau integrala, in functie de gusturi, si ca gama de propulsoare este imprumutata de la fratele mai mare si mai SUV Cayenne. Noutatea absoluta va fi insa un motor hibrid dezvoltat in colaborare cu Volkswagen.

Comentarii (11)

  • Dj Di-Al
    urata
    puternica probabil, dar urata rau!!!
    0 0
  • ...
    slab...un design urat.subliniez design..capacitatile sale nu le stiu.
    0 0
  • cam penibila
    0 0
  • Pacat...
    Probabil va fi o masina fenomenal de performanta, dar din pacate arata ca o masina tunata cu prost gust, cel putin in stadiu acesta.

    IN clasa asta Maserati Quatroporte si Mercedes CLS sunt mult mai departe ca estetica.
    Se pare ca au renuntat la configuratia clasica, cea cu motorul in spate pentru acest model. Daca e asa, asta e o struto-camila cu un nume celebru. Pacat. experimentul Cayenne le-a reusit. Asta ramane de vazut.

    Cine cumpara un sedan elegant cu eleronul ala de Honda Prelude tunata pentru drifturi?
    0 0
  • lol.
    de kkt.aveam pretentii de la porsche
    0 0
  • SUPER NASOALA
    0 0
  • dik mah
    dik mah
    sper k pana il lanseaza o sa faca sa arata a porsche nu a ieftineala japoneza ...
    0 0
  • TARANI...
    Ma, copii prosti, va apucati sa vb despre design la o masina care este SUB CAMUFLAJ si inca IN STARE DE PROIECT????
    Mergeti la culcare!
    0 0
  • CaTaSmeQ
    Arata cam aiurea Porsche in 5 usi ..pentru multa lume cand aude porsche se gandeste la un bolid de 2 m jumate L si un motor care sa zboare ..parerea mea..designul e delasator
    0 0
  • Andrew
    pacat
    Porsche asemnea altor firme precum Ferrari sau Lamborghini ar trebui sa produca exclusiv masini sport, mai ramane sa scoata duba:)),astept sa apara noul SUV de la Ferrari :))).
    Daca scot si versiune de Panarama adica Panamera cu 2 portiere ar arata bine. Ramane de vazut cum va arata la prezentarea oficiala.
    0 0
  • Arlequin
    urata sau frumoasa
    ....nu conteaza. Cert e ca m-as obisnui cu ea in cca. 5 minute
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru