Sportec a dopat Porsche 911 Turbo Cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.04.2008
600 de cai putere si 765 Nm. Acestea sunt cifrele care caracterizeaza noua creatie Sportec, botezata SP600.

Esential

600 CP are Sportec SP600, modelul bazat pe 911 Turbo Cabrio.
480 de cai putere are la dispozitie versiunea de serie a lui 911 Turbo Cabrio.

Sportec ne face cunostinta cu ultima creatie a casei de tuning germane, o variatiune pe aceeasi tema care are la baza Porsche 911 Turbo Cabriolet. Tunerii au ridicat atat nivelul estetic al modelului, cat si cifrele performantelor acestuia, reusind sa transforme un model deja nervos prin simpla sa aparitie intr-o ghiulea de strada deloc cuminte.

Astfel, cu ajutorul unui sistem de evacuare sport, al unei turbine, al unor catalizatori si al unui nou sistem de inductie a aerului catre motor, puterea lui 911 Turbo cabrio - rebotezat SP600, a ajuns la 600 de cai si 765 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 3.3 secunde iar viteza maxima a modelului ajunge la 338 km/h.

Foarte interesant este faptul ca aceste performante sunt independente de lementele exterioare de design. Altfel spus, Sportec va poate livra masina asa cum arata ea in serie, singura diferenta fiind facuta de ce exista sub capota, sau va poate "impodobi" modelul cu elemente aerodinamice subtile care respira oricum un ridicat simt estetic.

Printre optiunile care pot fi adaugate se numara jante de 20 de inch, un spoiler frontal coborat, praguri laterale, eleron posterior din carbon si oglinzi laterale din acelasi material ultra-usor.

via | Motor Authority  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru