Ssangyong: 20 de modele noi in urmatorii cinci ani

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.04.2008
Compania coreeana Ssangyong investeste masiv in dezvoltarea unor noi modele si tehnologii in urmatorii cinci ani.

Esential

1.9 miliarde de euro este investitia totala a celor de la Ssangyong in dezvoltarea unor noi modele.

SsangYong planuieste o adevarata ofensiva in ceea ce priveste modelele noi si partea tehnologica in urmatorii cinci ani. Astfel, conform asiaticilor, acestia vor investi 1.9 miliarde de euro pentru dezvoltarea a 20 de modele noi intre 2009 si 2014. Acestea vor fi construite pe cinci platforme separate si vor dispune, de asemenea, de cinci motorizari noi. Mai mult, implicarea italienilor de la Giugiaro in dezvoltarea estetica a modelelor va fi un factor pe care Ssangyong se va baza in urmatoarea perioada, continuand o traditie care a inecput prin desenarea noului Rexton.

Cea mai importanta revolutie va avea loc, insa, la capitolul motorizari. Astfel, este foarte posibil ca Ssangyong sa inceapa un atac hibrid in anii care urmeaza, bazandu-se pe tehnologia prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Compania coreeana sustine ca noile sisteme de propulsie dezvoltate de aceasta vor imbunatati consumul cu pana la 30% si vor scadea brusc emisiile de CO2.

"Am vazut cateva dintre modelele care urmeaza sa se alature gamei Ssangyong, insa nu pot sa dau detalii despre acestea.

Pot sa va spun insa ca sunt extrem de incantat de ce va urma. Vorbim de modele cu diferite tipuri de caroserii si motorizari - inclusiv de segment mediu - care vor imbogati gama Ssangyong pe anumite sectoare ale pietei", sustine Paul Williams, unul dintre reprezentantii marcii coreene in Marea Britanie.

via | Newspress

Taguri: SsangYong

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru