Ssangyong Korando Sports - crossover-ul coreean este acum şi pick-up

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.01.2012
Ssangyong a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Korando Sports, varianta pick-up a crossover-ului cu acelaşi nume, disponibilă deja pe piaţa din Coreea.

Esential

155 de cai putere dezvoltă motorul instalat pe Ssangyong Korando Sports.

După ce a traversat o perioadă nefastă, SsangYong se străduieşte să revină pe piaţa auto mondială cu noi modele. După Korando, crossover testat şi de noi în toamna anului trecut, coreenii lansează un nou model. Se numeşte Korando Sports şi, deşi numele ar putea să vă inducă în eroare, este varianta cu benă a modelului deja existent.

Pick-up-ul este de fapt versiunea de serie a conceptului SUT-1, expus anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva, şi un înlocuitor pentru vechiul Actyon Sports, o maşină criticată îndelung pentru designul său. Descris de constructorul asiatic ca fiind un LUV (leisure activity vehicle), noul Korando Sports pare a fi mai chipeş decât predecesorii săi.

Cum era de aşteptat, sub capotă se va afla dieselul de 2.0 litri e-XDi200, capabil să ofere 155 de cai putere şi 360 de Nm. Resursele vor fi transmise fie ambelor punţi, fie doar celei posterioare, în funcţie de tipul de tracţiune pentru care optează clientul. Consumul mediu anunţat de Ssangyong este de numai 6.4 litri/100 de kilometri iar emisiile respectă normele Euro 5.

via | caradisiac

Comentarii (6)

  • e mai faina masina asta oribila decat noua kia ceed:))))
    8 12
  • Ssangyong glumeste cu masina asta, e mai penibila decat Actyon din cauza numelui, nu are nicio legatura cu Korando, Actyon a avut legatura cu Sports.

    Puteau sa puna si ei sigla de "coroana", ce sa zic, sigla din poza cu Sports strica toata masina.
    Arata mai apasat pe drum decat Korando simplu.
    1 9
  • Arata mult mai bine decat actyonul,
    5 0
  • Design de anii precedenti, acum se poarta aalt design!
    0 0
  • UV, SUT, LUV..etc..
    b**ch please!
    Aro - masina de teren buna la de toate
    0 0
  • AndreiP
    Copie fidela
    E direct clona Hondei Ridgeline.
    Ce mai copiaza astia!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru