SsangYong va fi cumpărat de indienii de la Mahindra

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Problemele financiare ale celor de la SsangYong vor ajunge la final, indienii de la Mahindra&Mahindra urmând să finalizeze în această săptămână negocierile pentru preluarea sud-coreenilor.

Esential

350 de milioane de euro este suma pe care Mahindra&Mahindra este pregătită să o plătească pentru SsangYong.

Compania coreeană SsangYong, aflată în mari dificultăţi financiare după ce criza financiară mondială a înclinat serios balanţa înspre pierderi, va fi cumpărată de indienii de la Mahindra&Mahindra. Negocierile generale au început în septembrie, cele două părţi urmând să-şi dea acordul asupra sumei de preluare în cursul acestei săptămâni.

Conform informaţiilor publicate de jurnaliştii asiatici, înţelegerea finală dintre SsangYong şi Mahindra va fi semnată în noiembrie sau decembrie. 

Mahindra&Mahindra a fost aleasă de statul coreean ca principal candidat la preluarea SsangYong în luna august. Comăania sud-coreeană s-a aflat sub protecţia legii falimentului în ianuarie 2009, în urma unei decizii judecătoreşti.

via | Just Auto (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru