Standurile italienilor la SIAB

De Automarket
Publicat Vineri, 05.10.2007
Fiat 500 prezentat in premiera in Romania, Alfa Brera si Spider la fel. Si peste toate, fete frumoase.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati, Lancia si SsangYong, a venit la SIAB cu doua lucruri esentiale: noul Fiat 500 si cele mai frumoase fete.

Despre micutul model de oras am tot vorbit la vremea lui , asa ca lasam in compania unor fotografii sugestive cu standul marcilor importate de AutoItalia. Va putem spune insa ca, inca din prima zi destinata accesului publicului, globul de oglinzi in care este incadrat modelul de clasa mini al celor de la Fiat a devenit neincapator. La standul Fiat sunt expuse si noul Bravo, in mai multe exemplare (in functie de preferintele coloristice) si noul Sedici, lansat in Romania chiar acum, cu ocazia SIAB.

Peste drum, la standul Alfa Romeo, fetele frumoase se bat cu noile Brera si Spider, prezente in premiera la un eveniment romanesc de tip expozitional. Standul Maserati este inchis de o bariera din sticla, GranTurismo, Quattroporte si Coupe putand fi admirate doar de la distanta. farmecul nu se pierde insa. Daca vreti sa participati la concursul nostru de fotografie, nu trebuie sa ratati nici standul Lancia, care abunda in prezente feminine care incanta privirea.

 

 

Comentarii (1)

  • BogdanM
    Eu inteleg ca era foarte greu...aproape imposibil sa nu fotografiezi formele fetelor de la standuri...dar sincer as fi vrut sa vad mai multe poze cu noul model maserati si cu fiat 500 decat sanii si chilotii fetelor acele...ce Dumnezeu parca sunteti angajatii unui site erotic dacat a unuia deapre masini!!!Masinele pe primul loc si dupa aceea fetele!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru