Studiu de design: conceptul Lamborghini Embolado

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.10.2007
Lamborghini Embolado este viziunea unui tanar designer auto asupra unui posibil entry-level al brand-ului italian.

Lamborghini a primit o noua sugestie de design de la un tanar student, care a trasat liniile unui nou model, botezat Embolado. Luca Serafini, creatorul lui Embolado, a declarat ca "alegerea numelui a fost primul pas spre crearea conceptului".

Numele conceptului creat de tanarul italian este provine de la festivalul spaniol Toro Embolado. In cadrul acestui eveniment bile imbibate cu material inflamabil sunt agatate de coarnele taurilor si apoi aprinse, animalele fiind eliberate pe strazile orasului.

Designul inovativ realizat de Serafini ar putea reprezenta o noua filosofie pentru Lamborghini, tanarul italian fiind deja o autoritate in domeniu, schita sa pentru Ferrari Dino devenind deja celebra. Ultima creatie se bazeaza pe dimensiunile actualului Gallardo dar revolutionaeza prin liniile care inspira agresivitate.

Serafini a creat chiar si o versiune Superleggera a conceptului inspirata din varianta asemanatoare a actualului Gallardo. Creatia tanarului italian ar putea reprezenta o posibila idee de design pentru un viitor entry-level Lamborghini, capabil sa concureze cu Ferrari Dino.

Comentarii (7)

  • nebunu
    remorca
    are remorca sau mi se pare???
    0 1
  • cedrik
    cam toate modelele lamborghini seamana intre ele..n ar poutea veni cu ceva mai diferit? nu mi dau seama ce e inovativ la design-ul acesta..e diferit dar nu inovativ..
    0 1
  • jos palaria
    este bestiala
    1 0
  • ...
    a mers prea repede a bagat o frana si totul sa dus in fata, in spate a ramas iara golul (nu e remorca, e portbagaj... :)))
    0 0
  • sus inapoi palaria
    dac-am mai taia si noi romanii, un pic din botu la logan ... credetzi c-am putea sa scoatem noua Dacia Embolado ? :D E un gallardo cu botu retezat frate ... Inteleg ca Lambo' are usi ghilotina ... da' se pare ca modelu asta intrat pe usa care nu trebuia... :)
    0 0
  • aiurea
    masina asta arata tare! cum sa semene cu celelalte, ca sa nu mai vb din punct de vedere al dimensiunilor masini. si masina ii mai lunga in spate ca sa puna motorul. in fata nu incape, abia daca incape un amarat de v6. asa ca spatele mai mare ii pt motor , ca altundeva nu are sal puna. in ori ce caz asta da design auto. nui chiar asa de usor sa realizezi un design ! sa fim seriosi!
    0 0
  • !!
    e prea smechera, nu va mai dati voi cu parerea ca habar nu aveti .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru