Subaru: Impreza si Justy la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.10.2007
In asteptarea noului Impreza WRX STI, Subaru a venit la SIAb cu noul Impreza si cu citadinul Justy.

Zona "locuita" de japonezii de la Subaru starneste pasiuni. Motivul este reprezentat de faptul ca noua generatie Impreza este prezenta in premiera nationala la SIAB. OK, nu vorbim de mult-asteptatul WRX STI, insa pentru cei cu ochiul antrenat chiar si varianta clasica, din care va deriva cea sportiva destinata celor cu sange fierbinte. Impreza a impresionat prin liniile sale moderne si mai ales prin constitutia sa de hatchback sportiv.

Cealalta premiera de la Subaru a fost o surpriza absoluta, nici macar organizatorii nefiind la curent cu faptul ca japonezii aduc la SIAB Justy, un citadin lansat in premiera mondiala la Frankfurt. L-am vazut si ne-a placut. E un altfel de model de oras, mult mai putin stralucitor si scos in fata decat celelalte modele din segment insa perfect adaptat nevoilor cotidiene. In plus, e un Subaru.

Comentarii (4)

  • melman
    vai auzim de Justy
    Cred ca Justy este acum la a 3 sau a 4 generatie, cam tarziu pe la noi. Justy mereu a fost frate "aproape" geaman cu Suzuki Ignis si la inceput cu Suzuki Swift, "aproape" prin faptul ca el are tractiune inegrala si nu are motoare diesel. Dar asteptam cu interes motorul diesel de la Subaru.
    toate bune
    0 0
  • prudentul
    ciudat...
    Cu excepţia unor detalii minore (grilă faţă, siglă)Nissan Justy este IDENTIC cu Daihatsu Sirion, în condiţiile în care aceasta din urmă colaborează cu Toyota.
    0 0
  • cum era de asteptat
    cum era de asteptat asta parca nu e salon ci un targ auto mai nou. ma asteptam sa aduca si wrx concept cum ma asteptam sa aduca si prototipil de la evo X de la mitsubishi. nu stiu de ce importatori mai sunt prezenti sa vedem doar masiniile care putem sa le vedem si pe strada
    0 0
  • Dacian
    WRX
    bbi daca te uitai atent vedeai ca WRX era acolo langa tine "cel care se invartea cu platforma rotunda, albastru" intradevar nu era STI Concept dar "vine el" ;) all the best si atentie la detalii ca sunt importante
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru