Subaru: Impreza WRX de 265 CP si Impreza GT

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.07.2008
O scrisoare a unui dealer Subaru din SUA a relevat planurile niponilor pentru 2009.

Esential

265 CP va avea noul Subaru Impreza WRX.

Anul 2009 se anunta extrem de interesant pentru gama modelului Subaru Impreza. Gratie unei scrisori a unui dealer Subaru din SUA, s-au aflat o sumedenie de surprize pregatite de brandul nipon in ceea ce priveste modelul Impreza.

Mai intai, trebuie spus ca anul viitor modelul Impreza va primi un facelift si va aduce, ca cea mai importanta schimbare, noi specificatii tehnice pentru versiunea WRX.

Vorbim despre un propulsor boxer de 2.5 litri supraalimentat care va genera o putere de 265 cai, cu 40 mai multi decat actualul Impreza WRX.

Viitorul WRX va fi disponibil cu o cutie de viteze automata, suspensii imbunatatite si o noua grila frontala inspirata din STI. De asemenea, noul WRX va beneficia de un nou interior.

Pe langa modificarile pregatite la modelul Impreza WRX, Subau va lansa o noua versiune in gama modelului nipon. Este vorba despre noul Subaru Impreza GT, model care va fi pozitionat intre WRX si STI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru