Subaru Impreza WRX STI Carbon, editie speciala pentru Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Subaru va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Tokyo o versiune speciala a modelului Impreza WRX STi, care nu aduce insa modificari majore.

Subaru nu va lipsi anul acesta de la cel mai mare salon japonez, boicotat de principalii constructori mondiali. Mai mult decat atat, cei de la Subaru si-au facut consiinciosi temele si vor aduce la Tokyo o versiune speciala a modelului Impreza WRX STI, botezata Carbon.

Dupa cum o spune si numele, cel mai nou derivat promite un acoperis din fibra de carbon, care reduce masa totala a modelului de performanta. Motorul ramane neatins insa este oferit cu o cutie automata in cinci rapoarte, care, potrivit comunicatului oficial, promite senzatii tari pentru orice tip de sofer. Editia speciala vine in plus si cu o tapiterie din piele Alcantara la interior si nimic mai mult.

Se pare ca Subaru a cautat sa se atinga cat mai putin de modelul de performanta, singura sa dorinta fiind de a reduce masa totala. Versiunea STI Carbon va fi lansata la Tokyo si va fi disponibila doar pentru piata din Japonia, in prezent fiind inexistente zvonuri despre comercializarea sa in Europa.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • ma intreb cum se face curatarea bordului:-?....k pielea aia intoarsa absoarbe mult praf.
    1 1
  • just subaru
    asta ar fi problema sa am masina asta nu imi mai sta gandul la treaba asta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru