Superaudio pe Audi

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.10.2006
Pentru propietarii de masini Audi, producatorii de sisteme de sunet high-end Bang & Olufsen, au dezvoltat un sistem de foarte performant care dezvolta 1000 de Watti.
Cel mai sofisticat sistem audio de la Audi s-a dovedit sa aiba un succes foarte mare, in mai putin de un an circa 3000 de clienti care au optat pentru A8 alegandu-si pentru noua lor masina sistemul Bang & Olufsen Advanced Sound.

In momentul de fata un Audi A8 sau S8 din cinci este echipat cu acest sistem audio avansat care dezvolta o putere de 1000 W.

Cu cele 14 difuzoare si tehnologia Acoustic Lens Technology, dezvoltata de B&O, sistemul Advanced Sound ofera o calitate de sunet exceptionala special conceputa pentru Audi A8. Grila difuzoarelor este dintr-un material care are la baza aluminiu prelucat manual. Sunetul este distribuit uniform catre fiecare pasager.

Intreg sistemul de sunet este conceput in directa concordanta cu linia designului interior, iar pentru viitor cei de la Audi vor oferi prin intermediul danezilor de la Bang & Olufsen sisteme audio adaptate fiecarui model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru