Supercar de porţelan: Bugatti Veyron Grand Sport L'Or Blanc

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.07.2011
Bugatti a dezvăluit astăzi o nouă ediţie specială a decapotabilului Veyron Grand Sport, în exemplar unic. Botezat L'Or Blanc, supercarul este personalizat cu porţelan.

Esential

1.65 milioane de euro costă unicul Bugatti Veyron Grand Sport L'Or Blanc.

Deşi ultimul Veyron standard a ieşit din producţie, Bugatti continuă să vândă varianta decapotabilă a acestuia, Grand Sport. Pentru a atrage din nou atenţia publicului, subsidiarii grupului Volkswagen au dat din nou naştere unei ediţii speciale, create în exemplar unic.

Noul Veyron Grand Sport L'Or Blanc este rodul colaborării cu Konigliche Porzellan-Manufaktur Berlin, creatorul celui mai fin porţelan din Germania. Deşi alăturarea pare ciudată, cel puţin pentru o maşină, rezultatul este unul excepţional şi chiar o premieră mondială, fiind primul model care primeşte porţelan la exterior şi în interior.

Stefan Brungs, director de vânzări şi marketing în cadrul Bugatti, a declarat: "La prima vedere pare puţin neobişnuit să vedem porţelan într-o maşină, mai exact în cea mai rapidă decapotabilă din lume. Dar tocmai aceasta este filosofia Bugatti: să dăm viaţă unor idei excepţionale, străduindu-ne să atingem perfecţiunea în materie de calitate şi estetică.

Astfel putem duce mai departe moştenirea lăsată de Ettore Bugatti, el însuşi un iubitor al experimentelor cu materiale noi".

Unicul Bugatti Veyron Grand Sport L'Or Blanc îşi va face debutul în cadrul atelierelor KPM, organizate astăzi la Berlin. Preţul exclusivistului supercar atinge impresionanta cifră de 1.65 milioane de euro.

via | egm

Comentarii (3)

  • superba vopseaua de pe el... initial am crezut ca sunt doar reflexii...
    4 0
  • Unicat!
    Un exemplar cu adevarat "UNICAT",la naiba ,cand crezi ca nu mai are ce te impresiona prea tare apare cate o idee cu adevarat geniala,intr-o lume tot mai axata pe"copy-paste" si tot felul de hidosenii cu pretentii de originalitate .
    O idee si o colaborare exceptionala,sunt profund impresionat!
    8 0
  • Vesnic pricinosul
    Ce va face romanul dupa ce iese din criza ????
    Va cumpara un Bugatti personalizat cu portelan sa-l puna in vitrina, ca oricum autostrazi pentru el nu va avea !!!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru