Surpriza Alfa Romeo: Brera TI vine la Paris!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 24.09.2008
Alfa Romeo va dezvalui la Paris versiunea de performanta a modelului Brera: V6 3.2 litri 260 CP.

Esential

260 CP are versiunea Brera TI doatata cui motorul V6 de 3.2 litri.
Alfa Romeo a anuntat ca va prezenta publicului la Salonul Auto de la Paris noul model Brera TI. Alfa Romeo TI (Turismo Internazionale) este versiunea de poerformanta a modelului Brera si va intra in showroom-uri dupa evenimentul parizian. Alfa Romeo foloseste denumirea TI pentru a defini caracterul sport al versiunilor de top pregatite in gama unui model. Brera TI va fi disponibil in doua variante echipate cu motor pe benzina, 2.2 litri JTS cu 185 CP si unitatea V6 de 3.2 litri cu 260 CP. Versiunea cu 260 CP va fi complementata cu sistemul de tractiune intregrala Q4 de la Alfa Romeo. Fiind vorba de un model sport, nu puteau lipsi imbunatirile aduse suspensiilor si franele Brembo, int-o versiune mai performanta. Kit-ul de exterior cuprinde alaturi de embl;ema TI, prezenta pe aripile din fata, un pachet de jante de 19 inch si pneuri de inalta performanta. La interior, linia sportiva continua cu scaunele de tip scoica, imbracate in piele, sau volanul din piele cu spitele din aluminiu polisat in negru.

Comentarii (1)

  • acelasi jts de 3.2 q4 din 2006 !nimic nou sub soare... sau acum e de inalta performanta dc ii pun scaune si gume noi???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru