SUV-ul Lagonda vine la Geneva intr-o noua versiune concept

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.02.2010
Lagonda va reveni la Geneva cu o noua versiune a SUV-ului concept pe care l-a dezvaluit anul trecut. Sub capota s-ar putea afla un tren de rulare hibrid, de provenienta Mercedes.

Aston Martin ar putea aduce la Geneva, pe langa deja cunoscutul Rapide, si o noua premiera pentru subsidiarul sau de lux Lagonda. Brandul pe care britanicii se straduiesc sa il renasca va dezvalui o versiune noua a conceptului prezentat in 2009 sub forma de SUV.

Primit cu o oarecare reticenta de catre public, SUV-ul Lagonda a cazut intr-un con de umbra pana in urma cu cateva luni, cand britanicii au revenit cu un set de imagini oficiale. Nici Ulrich Bez, presedintele Aston Martin, nu s-a lasat descurajat de reactiile negative, ultimele sale declaratii sustinand ideea unei motorizari hibride, provenind din curtea Mercedes.

Conceptul care va debuta peste doua saptamani la Geneva ar putea imprumuta acest tren de rulare in 2012, cand este asteptata versiunea de productie.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • lagonda
    oooff ooffff cand vad asemenea nazbatii mi se face tot mai dor de ARO 244,era mai colturos dar nu era asa urat si nici scump
    9 1
  • LAGONDA
    poate o sa ma considerati nebun, dar mie imi place masina
    4 5
  • @gicu
    Mare dreptate ai prietene,daca Aro ar fi beneficiat de finisajele si tehnologia de azi sunt convins ca ar fi dat clasa multor suv-uri si cred ca nici fata de masinile de offroad nu s-ar fi facut de ras.Cred ca nu exagerez deloc daca spun caasta nu e decat o caruta vopsita frumos,mai bine sa-i lase pe altii sa se ocupe de segmentul asta,la celelalte masini facute de Aston nu prea ai ce comenta dar asta e ''ca nuca in perete.''
    3 1
  • fan_Logan
    dezastru
    Cred ca au ales prost doua lucruri la masina asta design-ul si momentul lansarii.E urata ca noapte si banuiesc ca e si foarte scumpa,asa ca nu siut cati nebuni cu bani se mai gasesc pe vremurile astea sa arunce banii pe o baraca ca asta.
    3 1
  • @BMW_CS
    Deja ma simt bine.... suntem doi... :)
    2 2
  • Opinie
    Ce, daca nu-i SUV Porsche, BMW sau Merc nu-i frumoasa? Gusturile nu se discuta! La ”agresivitate” le bate pe cele de mai sus! Cred ca asta deranjeaza!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru