Suzuki Kizashi 3 debuteaza luna viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.03.2008
Suzuki a anuntat ca va dezvalui al treilea concept din seria Kizashi luna viitoare la Salonul de la New York.

Suzuki pregateste o noua surpriza in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la New York, unde intentioneaza sa dezvaluie al treilea concept din seria Kizashi. Potrivit schitelor emise de Suzuki si a declaratiilor oficiale, noul Kizashi 3 va fi un concept foarte aproape de versiunea de serie, care se vrea a fi un sedan sportiv de lux.

Standul pregatit de Suzuki va gazdui si deja cunoscutele concepte Kizashi si Kizashi 2,care se vor afla in premiera peste Ocean. Inspirate din tema "atlet dinamic in miscare", cele trei concepte Suzuki incearca sa creeze si sa promoveze o noua filosofie de design anticipata si de introducerea recenta a SUV-ului Equator.

Este foarte posibil ca sa vedem noua directie de design a japonezilor prinzand viata in cadrul unui sedan de lux, un posibil varf de gama pentru constructorul nipon.

Comentarii (6)

  • Marius
    Asta da masina
    Sa ma scuze fanii Mercedes, BMW, Audi sau Lexus...dar conceptul asta e demential...are un design original aparte. Brandul Suzuki nu spune prea multe in industria auto, dar cu conceptul asta ,,le-a cam dat peste botic,, constructorilor americani si europeni. Toate bune!
    0 0
  • Daniel
    Da...
    are dreptate marius....chiar e demenziala mashina asta si "originala". Are elemente care se gasesk si p modelele d serie...
    0 0
  • sedan de lux ?
    Suzuki masina de lux? nush cat de bine o sa se vanda... si ce vi se pare asa original ca mie imi pare la fel ca restul.
    0 0
  • prudentul
    din păcate...
    ...eventualul model de serie (dacă va exista) va avea linii mult mai cuminţi. Cam toate conceptele arată demenţial, dar versiunile de serie derivate sunt mai conservatoare in design. Pe mine mă miră că Suzuki a trecut cu curaj de la maşini cu aspect anost la "bombe" ca cea de sus. Să auzim de bine în continuare...
    0 0
  • andrei
    fara cuvinte
    brovo japonezilor:D .sper k toatte aceste bestii sa devina realitate.... shi sa iasa pe banda rulanta;)
    0 0
  • SEMENIUC
    super
    foarte tarrrrrrrrrrrrrrre
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru