Suzuki Splash a devenit mai sportiv in Olanda

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.10.2008
Divizia olandeza Suzuki ofera celor care vor sa isi personalizeze Splash-ul un pachet sportiv, botezat GT.

Esential

1.199 de euro costa pachetul sportiv GT pregatit pentru Suzuki Splash.

Chiar si Suzuki Splash se poate lauda cu un look sportiv, din pacate insa doar in Olanda. Divizia locala Suzuki a scos la vanzare un pachet sportiv pentru modelul japonez. Botezat GT, pachetul de accesorii condimenteaza aspectul banalului Splash multumita aspectului negru mat.

Lista de accesorii este destul de lunga si include: un spoiler frontal cu extensie, praguri laterale, un eleron pentru acoperis, bosaje mai largi, un deflector fals inclus in spoilerul spate si o insertie deasupra placutei de inmatriculare. Toate accesoriile contrasteaza cu tonul caroseriei si ofera un spirit mai dinamic pentru cei care sunt dispusi sa ofere 1.199 de euro in schimbul kitului GT.

Optional, olandezii pun la dispozitia doritorilor si un set de jante de 16 inch din aliaj, incaltate cu pneuri Yokohama cu o dimensiune de 195/50 R16, evaluate si ele la 1000 de euro.

via | CarScoop

Taguri: Splash, Suzuki

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru