Suzuki va dezvalui Kizashi 3 in luna martie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.01.2008
Constructorul japonez pregateste o noua premiera pentru Salonul de la New York: al treilea concept Kizashi.

Luna martie se anunta una bogata in premiere, Salonul de la Geneva urmand sa fie gazda celor mai numeroase. Si Suzuki pregateste o noutate pentru luna martie, care urmeaza a fi dezvaluita insa la Salonul Auto de la New York si nu la cel de la Geneva.

Este vorba despre o reiterare a conceptelor Kizashi 1 si Kizashi 2 printr-un nou prototip capabil sa duca mai departe traditia inceputa la Salonul de la Frankfurt si continuata la cel de la Tokyo.

Din primele informatii se pare ca producatorul japonez va dezvalui un concept propulsat de un motor V8 si nu de un turbodiesel si un V6 ca in cazul predecesoarelor Kizashi 1 si 2. Mai mult, se pare ca viitorul concept asteptat in martie va fi echipat cu o transmisie integrala.

Potrivit unor zvonuri aparute recent, conceptul pe care il pregateste Suzuki pentru Salonul Auto de la New York va fi unul mult mai aproape de versiunea de productie, asteptata sa debuteze in sowroom-uri la sfarsitul anului viitor.

Comentarii (2)

  • masina lu...
    Masina lu' femeia lu' Batman e asta, cel putin vazuta din fata. La productie isi vor da seama ca pe pietele emergente nu are succes si o vor dota cu motorul 1.3 DDiS fiabil si economic.
    0 0
  • Melman
    si productia...
    Pana acum doar concepte, ce se intampla cu productia?Pe cand un nou Jimny de la Suzuki?1.3 DDIS=1.3 MultiJet=1.3 CDTIfoarte bun motorul mai les ca acum exista si vatianta de 90 CP (doar pe Grande Punto, momentan)Toate bune!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru