Switzer a creat un Porsche 911 de 911 CP: R911S

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.05.2010
Tunerii de la Switzer au îmbunătăţit pachetul P800 pentru Porsche 911 pentru a dezvolta 911 CP. Modelul a primit şi o versiune realizată cu numeroase elemente din fibră de carbon, alături de o suspensie sport foarte performantă.

Elveţienii de la Switzer au dezvoltat un pachet de tuning pentru Porsche 911. Acest pachet de tuning este bazat pe kit-ul P88 GT2, care este disponibil pentru GT2RS. Creşterea de putere este realizată prin folosirea de combustibil special pentru competiţii, iar modelul beneficiază şi de un set de radiatoare mai mari pentru a asigura răcirea motorului.

Modelul a fost echipat şi cu o suspensie specială din titaniu pentru puntea faţă, care face parte dintr-un kit complet dezvoltat de cei de la JRZ. Acest tip de suspensie a fost testat deja în Patron GT3 Cup şi Gran-AM Rolex GT pentru a asigura performanţe maxime. Fiecare maşină în parte va avea amortizoarele reglate manual, pentru a asigura faptul că aceasta se potriveşte cu nivelul de pregătire al clientului şi cu nivelul de agresivitate pe care îl caută acesta de la modelul pe care urmează să îl cumpere.

Există şi o versiune mai uşoară a acestui pachet, intitulată R991S Carbon, ce beneficiază de elemente de caroserie din fibră de carbon.

Aceste panouri reduc masa totală a modelului şi centrul de greutate al acestuia, ajutând la obţinerea de performanţe superioare pe circuit. Toate panourile de caroserie sunt proiectate şi construite de Seibon Carbon şi ajută şi la îmbunătăţirea raportului putere-greutate. Preţul lui R911S este de aproximativ 200.000 de dolari, în timp ce versiunea Carbon a acestui model costă 240.000 de dolari.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru