Tata a primit un numar record de comenzi pentru modelul Nano

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.04.2009
La doar cinci zile de la lansarea pe piata indiana, Tata Motors a primit 51.000 comenzi pentru modelul Nano.

Esential

51.000 formulare de comanda pentru Tata Nano au fost completate in primele cinci zile de la lansarea acestui model pe piata indiana.

Oficialii Tata Motors au anuntat ca dealerii sai au primit peste 51.000 comenzi pentru modelul Nano, la doar cinci zile de cand acesta este disponibil. Modelul Nano a fost lansat pe piata indiana in data de 1 aprilie, iar acesta nu a fost nici macar prezent in unele showroom-uri Tata.

Tata Motors va produce numai 50.000 unitati in primul an de productie, ceea ce inseamna ca acest model va avea o lista lunga de asteptare. Asaltul de comenzi nu a venit doar din partea clientilor, ci si din partea dealerilor Tata, care au comandat nu mai putin de 20.000 unitati.

Potrivit Tata Motors, majoritatea clientilor a fost atrasa de versiunea de top a modelului Nano. Un dealer Tata Motors din New Delhi a primit atat de multe comenzi pentru Nano incat a ramas fara formulare de comanda. Peste 10.000 comenzi pentru Tata Nano au fost facute in capitala Indiei, New Delhi.

Oficialii Tata Motors au declarat ca se straduiesc sa evite formarea unei piete negre pentru modelul Nano, motiv pentru care permit achizitia unei singure unitati de persoana.

In efortul de a produce cat mai repede acest model, Tata a adaugat o clauza in formularul de comanda care avertizeaza clientii ca s-ar putea sa nu primeasca modelul sau culoarea aleasa din cauza constrangerilor de productie. Clientii care nu vor primi modelul dorit vor fi despagubiti la momentul livrarii.

Via | JustAuto (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru