TechArt a creat un kit de performanta pentru Porsche 997S

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.11.2009
Porsche 997 S si 997 4S au primit un pachet de performanta de la TechArt, care ofera 35 CP in plus. Pe langa acest kit, TechArt ofera deja un pachet estetic si un sistem de suspensie sport.

Germanii de la TechArt au dezvoltat un pachet de performanta pentru versiunea facelift a modelelor Porsche 997 S si 997 4S. Astfel, atat modelele cu tractiune spate, cat si cele cu tractiune integrala vor putea beneficia de surprlusul de putere, care are valoarea de 35 CP. Astfel, Porsche 997 S facelift in versiunea TechArt va dezvolta 420 CP.

Pachetul Power kit TA 097/S1 include un sistem special de evacuare cu flapsuri, precum si galerii de evacuare sport cu catalizatoare sport, alaturi de o unitate ECU reprogramata. Evacuarea finala are un flaps care se deschide la viteze si la turatii mari, pentru a putea furniza mai multi CP fara a produce un nivel de decibeli deranjant in oras la viteze si turatii reduse. Sunetul creat de evacuarea lui Porsche 997 S poate fi reglat astfel de la standard la complet nerestrictionat.

Tunerii de la Techart ofera deja un kit estetic pentru modelul 997 facelift, alaturi de modificari la interior si un pachet de suspensie sport. Sistemul TechArt Nose Lift este disponibil si pentru modelul 997 S, oferind proprietarilor de Porsche 997 S si 997 4S sa ridice partea frontala a masinii cu pana la 60 de milimetri doar prin apasarea unui buton, in mers, la o viteza de pana la 60 km/h.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru