Tesla a vândut toată producţia lui Model S pentru anul viitor

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.11.2011
Deşi nu a fost încă lansat pe piaţă, Model S se anunţă un succes. Tesla a anunţat că toate exemplarele ce urmează a fi produse în 2012 şi-au găsit client.

Esential

49.000 de doalri costă Model S în SUA, după aplicarea unui ajutor de stat.
6500 de pre-comenzi a înregistrat Tesla pentru Model S.

Deşi Roadster se pregăteşte să iasă din scenă, iar Model S este aşteptat abia anul viitor, Tesla se bucură de un succes neaşteptat în Statele Unite. Elon Musk, preşedintele Tesla, a declarat că toată producţia pentru anul viitor a noului Model S a fost deja rezervată.

Musk susţine că Tesla a înregistrat deja 6500 de pre-comenzi pentru sedanul electric pe care îl va construi începând cu 2012. Exemplarele vor merge în mare parte către clienţi noi, doar 600 de oameni care au comandat deja sportivul Roadster optând şi pentru fratele mai mare, Model S.

Şeful companiei americane se aşteaptă ca această cerere să ajute la obţinerea unui profit substanţial în anul 2013. Sedanul Model S costă 49.000 de dolari pe piaţa din SUA, după aplicarea unei scutiri de 7500 de dolari, oferită de statul american.

via | automotivenews

Comentarii (2)

  • Americanii de la Tesla vor da lovitura cu acest model.E cea mai frumoasa masina electrica. Pardon,Leaf e cel mai frumos :)))))))))
    7 1
  • ????
    Pretul impresioneaza cu adevarat!!!!!
    Bravo!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru