Tesla prezintă imagini noi cu Model S în versiunea "Alpha"

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.06.2011
Tesla a prezentat o nouă versiune a lui Model S, cu un pas mai aproape de producţia de serie.

Americanii de la Tesla au prezentat o nouă versiune a lui Model S, care are rolul de a atrage cât mai mulţi clienţi înspre marca axată pe producţia de vehicule electrice. Versiunea din imagini se numeşte Alpha şi reprezintă un nou pas spre introducerea în producţia de serie a sedanului electric. Încă de la prezentarea lui Model S, Tesla acceptă rezervări, constructorul având deja 4.600 de clienţi interesaţi.

Exemplarul din imagini prezintă o bară de protecţie faţă diferită, alături de alte panouri de caroserie cu design schimbat. Posteriorul prezintă şi el o serie de schimbări, iar toate elementele par să fie gata de producţie. Debutul versiunii de producţie va avea loc la finele acestui an, iar vehiculul va avea o autonomie de până la 483 kilometri şi va costa între 49.000 şi 60.000 de dolari, în funcţie de nivelul de echipare.

Tesla Motors a promis să introducă numeroase elemente tehnologice pe Model S, cum ar fi un sistem QuickCharge foarte rapid, un ecran multimedia cu touchscreen de 17 inch şi conectivitate 3G. Aspectul interiorului îl face pe Model S să fie unul dintre cele mai frumoase modele din segmentul său, iar afişajul sistemului multimedia este, pentru moment, unic în industria auto.

Via | Jalopnik

Comentarii (6)

  • High-tech
    Nu poti spune de aceasta masina ca nu e tehnologizata,are ceva accente de Jaguar si un pic de "bot" de Citroen,dar nu poti spune despre ea ca nu arata bine!
    13 1
  • Bravo
    Daca din aia 483km autonomie raman 350 in viata reala atunci e foarte bine. Masina e superba cu un design peste foate multe berile premium. Touch-screenul ala nu stiu daca isi are rostul, e un minus la ergonomie. E cam greu sa nimeresti cu degetul unde trebuie in timp ce conduci, butoanele sunt mai practice si mai sigure. Dar probabil ca nu va fi introdus pe modelul de serie.
    In rest e o masina mai mult decat interesanta, un pas spre viitor.
    10 0
  • daniel
    pret
    daca ne uitam la un mitsubishi i-miev care costa 40.000 Euro, 100% as alege asta pentru ca 10.000 diferenta. Nu se compara. Dar oare chiar o sa aiba acest pret? mi se pare putin
    7 0
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Model_S
    1 1
  • Display...
    Bordul ala e fenomenal... Nush cat de rezistent o sa fie display-ul ala, dar arata incredibil...
    SF-urile devin realitate... :)

    Ma duc in state si vin cu doua :)
    7 0
  • tare!!!
    Americanii s-au pus pe treaba. Masina e superba si interiorul e burdusit de tehnologie.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru