Comentarii (15)

  • uuuuuuu
    oooooo
    o masina de tot rahatu
    3 16
  • tesla
    asa este...macar de avea 4 locuri
    3 13
  • @eu - @uuuuuuu
    @eu - Are 4 locuri, este o masina exclusivista dar totusi cam scumpa.

    @uuuuuu - sigur, priceputule :)))
    6 3
  • Eu cred ca masina din poze are maxim 2 locuri... sau poate, in locul motorului din spate... sunt locuri? Cel putin asta inteleg eu din pozele de o calitate jalnica de care Automarket nu ma apara. Imi doresc si eu o rezolutie ceva mai serioasa dar... probabil ca baietii astia au monitoare de maxim 17".
    5 3
  • @eu - @uuuuuuu
    Si nu vreti sa aiba si carlig de remorca si sistem ISOFIX?
    5 0
  • @R
    Vezi ca automarket.ro nu are sectiune de wallpapere asa ca nu cere imagini de 1920x1080. Arata-mi un alt site unde ai ceea ce iti doresti tu...
    4 0
  • penibil
    Exagerat de scympa pt asa o masina,cu banii astia iti iei Nissan GTR care sa fim seriosi e de 1000000......de ori mai buna ca un rahat de lotus bun doar pe un circuit ....JENIBIL pretu
    2 4
  • anonim
    @uuuuuuu - lasa-ma sa ghicesc ai BMW, nu?

    @eu - nu vrei sa aiba si portbagaj deasupra? la ce naiba i-ar trebui cuiva 4 locuri intr-o masina sport?

    @ted - masina despre care e vorba nu e un lotus, iar diferenta de pret nu mi se pare mare pentru o masina sport la care "consumul" echivaleaza cu ~2l/100km
    5 1
  • o mica,mare eroare
    cred ca sursa de alimentare ar trb sa fie de 220V alternativ, nu continuu.
    2 0
  • @Cry
    Corect.
    Merci
    2 0
  • asmaticu
    pt ro
    probabil ca nu se va vinde, n-are portbagaj suficient sa incapa porcul de Craciun, dupa 3-4 gropi va trebui chemata echipa din Germania pt. ceva lucrari in garantie, Gutza si Minune s-ar putea sa descarce bateriile mai repede si iar sa fie chemata echipa, daca te lasa in mijlocul campului... aha... uite ce idee, iti iei un generator electric pe benzina si s-o milostivi careva sa-ti dea 1-2 litri....... n-are loc suficient de eleron, nu poti sa-i pui grila de BMW in bot... o gramada de dezavantaje... nu hotarat dealerul da faliment!
    4 1
  • are 2 locuri
    Caroseriile folosite de Tesla sunt de la Lotus (Elise), deci nu au decat 2 locuri, si acelea cam mici (ca nu se da scaunul in spate prea mult, deci daca ai peste 1.90m, nu e bine). De vandut se vand putine, dar oricum ei nu fac multe in California - si-a luat guvernatorul una si nu am vazut inca poze cu Arnie in ea :o)
    Au sa scoata si masina cu 5 (adulti) +2 (copii) locuri, Model S, in 2 ani. Aceea e jumatate de pret, mai mare, dar si mai inceata (5.6 sec).
    3 0
  • exclusiv/ nok
    ceea ce este exclusiv nu inseamna si neaparat bun... la 100.000 euro gasesti cu siguranta o decapotabila mult mai reusita.... prefer sa aud sunetul unui v8 decat un motor de aspirator:)))))) daca dai 100.000 euro pe o masina imi mai pun probl de consum?! atunci imi iau sandero diesel... de cand americanii astia sunt mari cunoscatori auto???????
    1 1
  • vladimir
    Fratilor, iti iei Tesla pentru ca VREI sa iti iei o masina electrica. DE CE vrei sa iti iei o masina electrica, e treaba ta. Dar nu are sens sa o compari cu ce ai putea sa-ti iei de banii astia pe benzina. E cam si cum ai fi agricultor si ai spune „nu-mi iau tractor John Deer pentru ca ma costa 100.000 de euro, iar de banii astia imi iau GT-R”.
    4 0
  • Tesla son
    Specula
    Ce boala am pe "speculantii" astia de rahat... cum apare o masina proiectata a fi si pt. cei saraci, cum o transforma ei doar pt. bogati...

    De la 50 de mii de $ in US , ei o vand cu peste 100 mii de euro..., rusine scarbelor !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru