Tesla Roadster ramane in productie pana in decembrie 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.03.2010
Tesla si-a prelungit contractul cu Lotus, principalul sau furnizor, durata de viata a actualului Roadster prelungindu-se astfel pana in decembrie 2011.

Esential

2400 de unitati Tesla Roadster vor fi produse in total pana in 2011.

Desi se zvonea la inceputul lui februarie ca actualul Tesla Roadster va iesi din productie in martie 2011, din cauza incheierii parteneriatului cu unul dintre cei mai importanti furnizori, adica Lotus, cele doua parti au anuntat astazi prelungirea contractului.

Tesla si Lotus vor continua sa colaboreze pentru asamblarea modelului electric la uzina din Hethel. Supercarul electric de serie va continua sa existe pana in luna decembrie a anului 2011, cand se presupune ca Tesla va face loc unei noi generatii, la care lucreaza de ceva timp.

Prelungirea contractului este o veste buna pentru americani, care se vedeau descoperiti vreme de cateva luni, in portofoliul lor urmand sa nu se regaseasca nici un model. Totodata, Tesla va putea sa isi depaseasca si estimarile initiale de productie. Daca pana in martie 2011 ar fi produs 1700 de exemplare, pana in decembrie 2011 cifra va urca la 2400 de unitati.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru