Top Gear cere un Bugatti Veyron si primeste trei

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.05.2008
Specialistii Top Gear au solicitat gasirea unui Bugatti Veyron in Emiratele Arabe Unite si s-au trezit cu trei exemplare.

Show-ul britanic Top Gear si-a mutat pentru moment operatiunile in Emiratele Arabe Unite, unde va filma un nou episod. Motivatia pentru aceasta "excursie" a fost una simpla: statul arab este renumit pentru numarul mare de supercaruri pe kilometru patrat.

Si cum moderatorii Top Gear aveau nevoie de un Bugatti Veyron si un Koenigsegg CCX au decis sa faca o vizita de lucru in Emirate. Pentru filmarea noului episod, britanicii au solicitat autoritatilor din zona gasirea unui exemplar Bugatti Veyron, care sa joace pe platourile lor de filmare.

Desi a cerut un singur exemplar, echipa Top Gear s-a trezit pe platouri cu trei supercaruri, toate apartinand unor persoane de afaceri din zona. Se pare insa ca nu vorbim despre "banalele" Bugatti Veyron ci de exemplare personalizate ale acestora. Pentru doua dintre ele, culoarea caroseriei este uniforma si nu in doua tonuri, cum ne-a obisnuit constructorul francez.

Vedeta a fost insa un Bugatti Veyron Pur Sang, unul din cele patru exemplare unice lansate la Frankfurt anul trecut, cel despre care v-am vorbit si in urma cu cateva luni.

Nu are rost sa precizam ca exemplarul Koenigsegg CCX a fost gasit mult mai usor si in mult mai multe exemplare.

via | AutoBlog

Comentarii (7)

  • Dj_Di-Al
    incompetenti..ca de obicei
    Bugatti e constructor italian, nu francez...Numele "Ettore Bugatti" iti spune ceva, tovarase jurnalist auto??? si nu e prima data cand vad greseala asta pe site-ul vostru jenant

    Bafta
    0 0
  • johny BOY
    ptr Dj_Di-Al
    Veyron se fabrica in FRANTA tovarase io-le-stiu-pe-toate-si-ii-corectez-pe-toti...
    0 0
  • Dj_Di-Al
    ptr Johny Boy nestiutorul
    Prietene....Renault se fabrica in turcia, dar e constructor francez....nu turcesc....nu corecta daca nu stii
    0 0
  • florin
    francezo-german
    In 1998, Volkswagen AG decided to revive the legendary Bugatti automobile brand, purchasing all trademark rights, and the next year Bugatti Automobile S.A.S. was founded in Molsheim, Alsace, as a Volkswagen France subsidiary.
    0 0
  • pace voua cititorilor
    Explicatie simpla: Ettore Bugatti a fost un excentric italian care a fondat o companie auto in Molsheim, Alsacia deci Franta. De aici rezulta ca vorbim despre un constructor francez pentru ca a luat fiinta in Franta. Asa ca stimate cititor "tovaras" nu te grabi sa arunci cu noroi in acest site "jenant", pe care nu stiu de ce intri, doar pentru ca ti-e lene sa cauti o informatie corecta.
    Deci pana la urma cum e franceza sau italiana?
    Succese si cat mai multe cautari pe google!
    0 0
  • hahaha
    nu mai speriati copii gen Dj_Di-Al ... ca se panicheaza si nu mai dau commenturi de frica....
    0 0
  • HEI !
    TOOOOOOOOOOOOOOOOOOT FRANCEZIII !!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru