Top Gear revine in iunie cu al 13-lea sezon

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Cu un buget micsorat, dar cu aceleasi vedete arhicunoscute, Top gear va reveni in luna iunie pe ecrane cu un nou sezon.

Top Gear, cea mai urmarita emisiune TV din lume care are ca subiect automobilele, va reveni in emisie cu cel de al 13-lea sezon incepand cu luna iunie. Emisiunea TV este difuzata in acest format din anul 2002, iar numarul telespectatorilor este estimat la 350 de milioane pentru fiecare episod. Aceasta emisiune este cunoscuta atat pentru cascadoriile extravagante pe care le prezinta, cat si pentru provocarile inedite care sunt lansate pentru prezentatori.

Din pacate pentru realizatorii Top Gear, postul BBC a fost nevoit sa reduca din bugetul emisiunii, din cauza nevoii de a micsora costurile. Desi in mod oficial doar salariul lui Jeremy Clarkson a fost micsorat, fanii Top Gear spera ca reducerile din buget sa nu afecteze calitatea emisiunii.

Via | Globalmotors

Taguri: Top Gear

Comentarii (3)

  • nu am nume
    .......
    Top Gear
    The best show in the world...!!!
    0 0
  • raduku
    Supper
    Le doresc sa ajunga la episodul xxxx .
    Cu adevarat te deconecteaza .
    I agree , it is The Best show in the WORLD !!!!
    0 0
  • Florin
    the best
    nu cred ca o sa mai joace fotbal cu masnile sa le faca praf, daca au buget mai mic, dar tot o sa gaseasca ceva interesant de facut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru