Top Gear: Un loc in public, liber peste 21 de ani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.07.2008
Pentru a fi spectator la filmarea show-ul Top Gear un fan obisnuit trebuie sa astepte 21 de ani.

Esential

336.000 de persoane s-au inscris pe lista de asteptare a show-ului Top Gear.

Fanii show-ului britanic Top Gear sunt dispusi sa faca orice numai pentru a fi in preajma vedetelor Clarkson, Hammond si May pentru cateva ore. Atunci cand show-ul a fost lansat, nimeni nu s-ar fi asteptat ca Top Gear sa creeze o isterie printre fanii lumii automobilistice.

Potrivit unor cifre oficiale publicate de BBC, fanii Top Gear se bat pentru un loc in publicul asistent la emisiune. Lista de asteptare insumeaza pana acum 336.000 de indivizi care si-au exprimat dorinta de a asista live la filmarea episoadelor Top Gear.

Potrivit calculelor efectuate de britanici, pentru un loc in emisiunea Top Gear trebuie sa astepti mai mult decat pentru un Ferrari, Rolls Royce sau Pagani. Mai exact, viitorul loc pe lista de asteptare este liber abia peste 21 de ani. Fanii nu pot sa spere decat ca printr-o minune se va elibera un loc.

via | WorldCarFans

Taguri: Top Gear

Comentarii (22)

  • HA hA HA
    Ce tampiti sunt britanicii astia! Oricum e o emisiune de 2 lei in care intotdeauna modelele britanice sunt cele mai bune.
    0 1
  • da....
    adevarul e ca si pro motor e mai buna..=)) get real...e cea mai buna emisiune auto...

    p.s. chiar au vorbit despre dacia sandero in 2 emisiuni... cam 10 secunde...ca nu aveau de ce sa iroseasca timp...
    0 0
  • AcidMan
    pentru Gekko
    ESTI PARALEL.
    cea mai buna emisiune de profil din lume.
    0 0
  • The best
    Chiar este cea mai tare emisiune, nu stiu daca as vrea sa fiu in public, dar chiar nu vreau sa pierd niciun episod, super emisiune.
    0 0
  • balanel
    cea mai buna e fifth gear
    Si top gear e ok, dar are totusi un aer prea comercial. Fifth gear e facuta de profesionisti, majoritatea fosti piloti, si asta se vede in modul cum testeaza masinile.
    http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=900
    Sunt satul de "testele" di emisiunile auto de la noi, unde se prezinta filmul masinii din prezentarea oficiala, si se citeste fisa tehnica :)) .
    0 1
  • PiticStyle
    :)
    Dar cum a vorbit de Sandero?:) La misto nu? uite mai jos niste link-urile cu video cand faceau misto de Dacia

    http://www.piticstyle.ro/2008/07/09/dacia-sandero-o-comedie/

    http://www.piticstyle.ro/2008/07/15/top-gear-continua-mistoul-fata-de-dacia-sandero/
    0 0
  • @balanel
    te contrazic cand spui ca e o emisiune comerciala - nu e deloc asa - e una cu umor - e mai degraba un show decat o emisiune in sine - de aia Fifth Gear ti se pare mai profi! - pana la urma vorbim de televiziune aici si nu de un institut de cercetare - nu e o lupta intre cine e mai corect din punct de vedere stiitific.

    fiecare cu parerea si gusturile lui!
    0 0
  • care'i treaba
    Si daca au ras de sandero care e problema nu este o pacaleala masina in sine!!!Ti se pare ceva bun??
    0 0
  • !!
    Si eu sunt de acord ca emisiunea Fifth gear este mai profi din punct de vedere a testeleor si din punct de vedere a prezentatorilor. Tiff, Jason Plato si Vicky sunt toti fosti si actuali piloti, chiar f buni . Top Gear are usor alt target fata de 5th si de aceea este mai placuta de publicul larg in special amatori.O zi buna!
    0 0
  • Pentru AcidMan
    Domnule, TU ESTI CEL PARALEL!
    Ex. La o comparatie intre nu stiu ce nenorocire de Rover sau Jaguar si un BMW (cred-oricum o masina nemteasca era) au scos masina britanica in fata, cica e mai buna! E ca si cum ai compara Sandero cu Porsche si ai spune ca Sandero e mai bun!!
    Asta consideri tu cea mai buna emisiune din lume? Sau te iei si tu dupa modelul american in care crezi ce ti se zice sa crezi?
    Daca e asa, atunci iti doresc sa stai la coada 21 ani ca sa intri pe platou. Eu voi face altceva in timpul ala!
    0 1
  • :D
    Nu stiu cum se face ca desi e o masina de kk ii fac reclama in fiecare emisiune a lor. Si reclama negativa este buna.
    0 0
  • TOP GEAR
    super
    Nu am cuvinte, cea mai tare emisiune creata vreodata, si e interesanta nu pentru ca prezinta motoare ca ne-am plictisi , ci pentru ca prezinta filmulete la care stai mai ceva ca la telenovele...:)), Eu ii felicit si cred ca ma bag al 336001 lea in asteptare...
    Oricum se merita, chiar isi merita banii...
    0 0
  • Sunteti paraleli..
    Este o emisiune f buna. Nu foarte comerciala.Nici nu poate fi alfel...
    Cat despre Logan la TOP GEAR...pff ...
    Chiar a fost recomndata pentru 3500 de lire..Vedeti ca e pe youtube.
    0 0
  • tare
    E cea mai tare emisiune din lume pentru ca prezinta masinile dintr-o perspectiva amuzanta (Clarkson).
    Sunt foarte curios cat ar costa un bilet ca sa participi la show :D
    0 0
  • prudentul
    întrebare existenţială
    Da' care-s criteriile după care eşti acceptat în public?
    0 0
  • SANDERO
    In toate cele 4 emisiuni din noul sezon a fost prezentat Sandero la stiri :) chiar daca la misto , dar nici o alta masina ((model) nu cred ca a fost amintitat 4 emisiuni la rand , sa vedem cred ca va mai urma :)
    0 0
  • Johann
    Top Gear e cea mai tare
    Daca vreu detalii tehnice si observatii pertinente despre un anumit model, caut fisa dehnica a producatorului si urmaresc Fifth Gear. Daca vreau sa vad un show super funny in care de multe ori umorul sta in fata unor detalii tehnice, atunci Top Gear e cea mai indicata alegere. Si intr-adevar sunt sute de modele care nu au fost nici macar mentionate in TG, iar faptul ca s-a mentionat despre Sandero in toate cele 4 episoade ale noului sezon, chiar daca la misto, nu e putin... Ca britanic, m-ar face curios sa vad ce vrea acest Sandero pe piata auto. Mult mai curios decat Fabia, Punto, Fiesta sau alte modele ale unor producatori de seama care nu au fost prezente in TG nici macar cu numele.
    0 0
  • Cosmin
    TG
    Johann 100 % dreptate , TG e distractie . Si au mentionat in gluma Sandero in toate cele 4 episoade de acest an . Iar chestia ca au laudat Rover , in locul la nu-s tu ce ....posibil... dar e probabil o exceptie . Ei lauda in special : Aston Martin , Ferarri si Alfa Romeo si in general masini care " te fac sa zambesti " . A, si urasc masinile frantuzesti. Cam atat .
    0 0
  • naivi
    Masinile care apar in emisiune, apar pe bani. Asa ca sandero a aparut atat cat a platit. daca baga bani frumusei se facea si un test drive...
    Va certati degeaba care masina e mai buna si e de remarcat ca puneti botu la ce zic aia :)
    0 0
  • bogdan
    romani cretini
    da tu de unde le sti pe astea ma doamne ce priceputi si megacunoscatori (scuze de pleonasm) sunt romanii astia ma nu pot sa cred de aia suntem unde suntem niste ratati ai europei....cred ca sungura noastra scapare e sa ne tragem un razboi si sa ne divizam in cateva tarisoare mai mici ca fosta iugoslavia....eu sunt pentru
    0 0
  • Hy
    inseamna ca tu nu ai nici caruta acasa daca nu iti place emisiunea si promotor sunt si ei buni dar nu o sa fie mai tari ca top gear
    Si inca ceva MASINILE GERMANE nu sunt intotdeauna cele mai bune aveti o mentalitate foarte proasta!!!
    0 0
  • mda...
    Simpla mea opinie e ca Top Gear e inconfundabil. E ceva pur englezesc - umor pur englezesc - o regie si o productie extraordinara si multe multe altele. Pe langa toate astea: Clarkson e inconfundabil, de fapt toti au carisma lor care se imbina perfect cu ceea ce vrea sa promoveze Top Gear - SHOW - nu cifre, nu date tehnice care le poti gasi oricand cu un simplu search. Sunt multe aspecte inconfundabile si originale. Ganditi-va ca emisiunea asta e de prin anii '70. Ce show auto a mai rezistat atat - eu nu il stiu, cine il stie sa imi spuna. Tiff Nedel - unul din echipa Fifth Gear - a facut parte din echipa Top Gear la un moment dat, dupa care a renuntat.

    Clar Top Gear e pilonul show-urilor auto, pur si simplu asta e! Mai nou si americanii vor sa faca o varianta a Top Gear, sau vroiaiu - nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi :).

    Una peste alta, show-ul Top Gear nu poate fi inlocuit cu nimic! Si legat de subiectivitatea fata de marcile enlezesti, sunt undeva la mijloc, si da si nu, dar asta nu poate fi decat un impediment pentru cei care nu vor sa vada farmecul emisiunii. Stima!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru