Top Gear va avea o versiune chinezească

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.02.2011
Trei prezentatori chinezi, modele şi mărci interne şi glume locale. Acestea sunt ingredientele noi pe care le va aduce Top Gear China, a patra versiune locală a show-ului după UK, SUA şi Australia.

Succesul BBC Top Gear începe să se simtă cu adevărat în toată lumea. După ce emisiunea britanică are de un sezon o versiune americană şi una australiană (cu prezentatori şi poveşti diferite), următoarea ţară importantă care intră pe fir şi care va realiza o variantă proprie a celebrului show de televiziune este China. 

Deşi informaţia a fost ţinută sub secret până acum, unul dintre cei trei prezentatori chinezi - Cao Yunjin, un actor de comedie şi un cunoscut prezentator de televiziune - a confirmat că episodul pilot a fost deja înregistrat şi că stilul este acelaşi cu care întreaga lume s-a obişnuit din isprăvile realizate de celebrul trio Clarkson-May-Hammond.

"Băieţii o iau cu adevărat razna în show, un exemplu concludent fiind momentul în care împing un Maserati de pe acoperişul unei clădiri cu trei etaje. S-ar putea ca show-ul original să aibă prea multă violenţă pentru ceea ce suntem noi obinşnuiţi în China, dar vom realiza episoade cu subiecte locale", spune Cao Yunjin.

Conform prezentatorului chinez, primul episod al Top Gear China le va oferi privitorilor şi un concurs inedit între un Cadillac şi un măgar care împing pietre de moară.

"Top Gear a avut succes deoarece modul în care cele trei gazde prezintă show-ul este amuzant. Versiunea chineză va implica atât mărci chinezeşti, cât şi mărci străine, dintre aceste nelipsind brandurile de lux", încheie membrul echipei Top Gear China.

via | gasgoo

Comentarii (5)

  • mi se pare ca astia cu franciza top gear deja exagereaza; e prea comerciala faza; oricum poate fi numai un singur top gear
    9 0
  • In primul rand Top Gear UK nu exista, este pur si simplu Top Gear, nu este o versiune localizata, este originalul.
    In schimb aveti dreptate can ziceti ca Top Gear China va fi a patra versiune localizata a Top Gear, dupa:
    - 2008 - Top Gear Australia
    - 2009 - Top Gear Rusia
    - 2010 - Top Gear US
    2 0
  • made in prc
    Vor prezenta rezultatele si clipurile video ale testelor EURONCAP cu modelele chinezesti?Sau le vor difuza dupa 12 noaptea sa nu se sperie copiii?,
    5 1
  • Astia copiaza si TopGear. :))
    3 2
  • cam pt orice exita o versiune chinezeasca in ziua de azi
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru