Topul celor mai tari interioare auto

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.06.2007
Americanii se pricep la topuri. Ultimele studii de piata au scos la iveala cele mai tari interioare auto.

Designul exterior este foarte important in alegerea unei masini. Dar ce facem atunci cand designul exterior este multumitor dar interiorul masinii este deprimant si rustic. Brand-urile care reusesc sa ofere calitate si confort interior sunt putine si se adreseaza in special segmentului de piata premium.

Echipa de marketing a celebrei companii de cercetare a pietei Kelley Blue Book a realizat un top al celor mai stilate si confortabile interioare auto. Studiul a fost intocmit pe baza preferintelor publicului din Statele Unite. Japonezii au dominat topul reusind sa surclaseze branduri de renume ca GM sau Ford.

Lexus a reusit sa ocupe primul loc la categoria sedan de luxin timp ce Toyota a obtinut cele mai multe voturi la categoriile sedan, SUV si minivan. Cadillac si GM au spalat rusinea constructorilor americani ocupand locul intai pentru cel mai bun interior la categoria SUV de lux respectiv camionete. Si cum un brand german nu putea sa lipseasca din preferintele americanilor, Mercedes-Benz si-a adjudecat primul loc la categoria masini sportive, decapotabile.

Sportive/cabrio  Camionete  Minivan  SUV de lux
1. Mercedes-Benz

2. Porsche
3. Lexus

1. GMC

2. Chevrolet
3. Cadillac

1. Toyota

2. Honda
3. Dodge

1. Cadillac

2. Lexus
3. BMW

 SUV  Sedan de lux  Sedan  
1. Toyota

2. Chevrolet
3. Ford

1. Lexus

2. Mercedes-Benz
3. Infiniti

1. Toyota

2. Volkswagen
3. Honda

 

 

Un studiu asemanator a fost intreprins de revista auto americana Ward, care a chestionat cateva mii de cititori printre si 1400 de experti pentru a descoperi interiorul ideal.

De aceasta data, vehiculele americane au iesit in top, doar Honda reusind sa aduca japonezilor doua premii. Cu toate acestea, masina care a reusit sa obtina marele premiu pentru confort a fost Lexus LS460L.

 

 

Categoria premiata  Echipa editoriala a revistei "Ward"  Votul publicului 
Automobil cu pret redus Honda Fit Dodge Caliber
Masina Populara  Saturn Aura  Saturn Aura 
Masina Premium  Volvo S80  Lincoln MKZ 
CUV Popular Honda CRV  Saturn Outlook 
CUV Premium Cadillac SRX  Cadillac SRX 
Camioneta Populara  Chevy Silverado  Chevy Silverado 
Camionete Premium  Lincoln Navigator  Cadillac Escalade 

Comentarii (24)

  • dan phila
    idiotilor !!
    Camionete Premium Lincoln Navigator Cadillac Escalade ?????????????

    camioneta?
    0 0
  • pt idiotul de mai sus
    da mai gasca exista si varianta de camioneta pt cele doua SUV-uri... daaa........
    0 0
  • laurentiu
    vax !!!
    ca Loganu, nu-i nici unu.....!!!!
    1 0
  • Gixxer
    pana la urma japonezii de la toyota si honda sunt primii si la interioare (unde erau criticati pana acum)... ce face tehnologia asta
    0 0
  • Bogdan
    Caruta de lux
    .............adica Loganul nostru, masina de cartier a romanului.Ptr.romanu' de mai sus - ai perfecta dreptate, nu este nici o masina care se poate compara cu Loganul,este unicat si de kkt!!!
    0 1
  • Lipsa de inspiratie
    Nu stiu daca este borba despre o singura persoana sau e un intreg curent dar la 3 din 4 articole vad si comentarii/comparatii cu Logan. E patetic!!!
    0 0
  • ..
    corect spus patetici.
    orice faceti trebuie sa scrieti ceva de logan.
    cam neinspirati asa. urmati un curent de comentarii/glume cam prost.
    0 0
  • .....
    Porche Cayenn...unde e???
    0 0
  • axeman
    .....
    Porche Cayenn nu o sa fie niciodata. Mai incearca sa inveti cum se scrie numele unei marci, respectiv numele unui model, si atunci poate vei primi raspuns.
    0 0
  • icsulescu
    cam vrajeala
    Toyota pe primul loc la interiorul unui SUV? hai sa fim seriosi;astia nu au auzit de Q7, Cayenne,X5,Touareg? La ce masini slab calitativ(mai ales la interior) fac americanii e posibil sa li se para ca loganul are materiale bune calitativ. Lexus intr-adevar are interioare adevarate.
    0 0
  • Ciprian
    mai lasati loganul in pace
    Ce legatura au merele cu perele? Aici este un top al celor mai bune interioare. Loganul nu si-a propus niciodata asta! La orice discutie despre masini trebuie sa apara neaparat si loganul. Cum se spunea mai sus: PATETIC!
    Super tare toyota, nu degeaba a ajuns nr 1 in vanzari. Oricum eu consider ca aici apare foarte mult subiectivismul si nu prea se poate face un top.
    0 0
  • Pt.icsulescu
    Da , Lexus ESTE Toyota !
    Mai informeaza-te si tu.
    0 0
  • cele mai tari interioare
    ...nu inteleg nimic din comentariile de mai sus...fiecare cu ce-l doare si numai 1 sau 2 la subiect...si apropos:de ce nu-si fac unii fun club logan ca sa aiba ce abera daca asta a ajuns in viziunea lor etalonul de comparatie cu BMW X5 sau Lexus LS460
    0 0
  • ala_micu
    ...
    astia baga la "sedan" atat clasa medie cat si clasa medie superioara/mare? wtf? daca da, atunci sa-mi demonstreze ca o camry, spre ex, are un interior mai "bengos" decat un E, 5 sau A6 :/ Si caddy la suv pe 1? da, probabil de alea tunate.. Daca asa sta treaba, sa se uite putin la baietii din Bottrop la un G sau GL..
    0 0
  • icsulescu
    pt andrei
    Lexus este din grupul Toyota(nu trebuia tu sa ma informezi asupra acestui lucru). Dupa principiul emis de tine inseamna ca ar trebui sa-ti cumperi Skoda pt k e Bugatti fiindca e acelasi concern(VAG). Lexus e marca de lux a concernului Toyota si nici nu se compara cum arata aceasta din urma care e o MARCA IEFTINA(intr-adevar are fiabilitate buna,dar cam atat) cu Lexus,o MARCA PREMIUM. Astept sa ma plimbi cu Fabia si sa-l sperii pe ala cu Bugatti Veyron. Loganul nici nu doreste si nici nu vrea sa fie o masina cu veleitati premium ci doar o masina ce te poate duce din punctul A in B mai in siguranta decat vechile modele. Nr.1 vanzari nu e egal cu cea mai buna masina.
    0 0
  • anapoda
    total anapoda topul la categoria sedan Volkswagen nu prea are c sa caute putea clar sa intre Audi sau Mercedes
    0 0
  • allroad
    Corectii
    Multi prezentati,cei mai multi sunt varza la cunostinte..!mai copile 'icsulescu" de unde ai stirea ca Bugatti apartine grupului VAG.???? Pentru tuine Bentley si Bugatti sunt una si aceeasi..?????Tu cred ca esti la varsta pantalonilor scurti si cu genunchii julitzi..!Mai bine te stergi tu frumusel de muci,si iesi la joaca cu cei de varsta ta,lasa-i pe nenii cei mari sa discute,si apropo:cine ti-a scris mesajul..?
    Aceste topuri sunt facute de catre si pentru mestecatorii de tutun si scuipaciosii la mare distanta de zici ca vomita.!De unde si pana unde cultura la cesti falnici locuitori a pamanturilor altora,pe care i-au exterminat ca sa aibe ei loc..?Am mers acum vreo 2 saptamani intr-un Cadillac "ultradotat" la ei..!Lemnul din plastic si pielea de autobuz,plasticul de penar si cromul de dulie de bec,asta gasesti in porcariile lor.Bucati mari de palstic goale in bord,loganistii stiu la ce ma refer cand spun:gen "bord CN" care arata ca o bucata de material pusa acolo deoarece s-a terminat brusc fantezia si inspiratia..!
    In multe cazuri de acest fel,cu topuri scremute,idioate si fara noima,trebuie sa cautati in spate sa vedeti cine a ordonat sau cine a platit acest top.cei care l-au intocmit n-au stat intr-un Q7,X5,Touareg,XC90,Range Rover,ML,G,sau din astea "sofisticate"...! Ei au mers doar cu camioanele lor,la care daca are statie sa vorbeasca cu colegii de coloana,se inseamna ca este ultra dotata..!Si daca mai are si:jantele pe 25"consumul de tanc,dimesiunile agabaritice,viteza maxima scrisa pe ceasul din bord 150Km/h,daca ai de urcat 3 trepte pana sa ajungi la portiera soferului,barele fata/spate,farurile,oglinzile,capotele fata/spate,volanul si parbrul,CROMATE,se inseamna ca este super de fitze..!!!!
    0 0
  • AndreiRN
    Topuri
    Pt. Loganisti.
    "ca Loganu, nu-i nici unu.....!!!!"
    "nu este nici o masina care se poate compara cu Loganul,este unicat si de ...!!!"
    "e un intreg curent dar la 3 din 4 articole vad si comentarii/comparatii cu Logan. E patetic!!!"
    "corect spus patetici.
    orice faceti trebuie sa scrieti ceva de logan."
    DACA TACEATI RESTUL ...... DAR TARE VA PLACE SA VA BAGATI IN SEAMA UNUL PE CELALALT.

    Oricum interioarele au ajuns la un nivel de lux ceva cam nepractic. Un vecin cu un GMC Truck nou nout nu pune un graunte de nisip in el ca sa il pastreze "frumos". In schimb si-a mai luat o Mazda truck pt terfeleala. Trucurile sunt pt carat saci de ciment dar au ajuns masini de lux pe la oras.
    0 0
  • icsulescu
    romanii cu multi tarani-allroad
    Pt allroad(mai degraba offroad ca dupa ce scrie parca ar sta intr-un sat uitat de lume): eu nu am jignit pe nimeni ci doar mi-am exprimat parerea;daca incepi sa injuri inseamna ca esti un om limitat. Poate am eu genunuchii juliti dar tu ai cazut in cap de mai multe ori cand erai mic si este f evident. BUGATTI ESTE MARCA VAG.
    Imi place k m-ai injurat si dupa aia ai spus la fel ca mine despre Q7,X5 si masinile americane.
    0 0
  • gabitzu
    s-au incins spiritele
    Imi place ca discutia a devenit patimasa chiar daca cel ce a scris mesajul"Corectii" nu are cei 7 ani de acasa si mai este si dezinformat. Bugatti si Bentley sunt marci ale VAG. Daca cel ce a injurat are allroad il rog frumos sa il vanda si sa-si ia Q7 ca se incadreaza mai bine in tipologia manelistului jmenar.
    0 0
  • Ommatol
    Subiect nu am
    Ba nush in ce masini va dati voi mari scule ca ati mers ,dar dale draq d interioare ca nu s banii nici de interior de logan pt unii asa ca va certati ca babele.Ca sa mi spun si eu parerea mea de nestiutor cu privire la interioare ,totusi cred ca pe primele locuri nu avea ce cauta o masina asiatica sau americana ci mai degraba una germana sau britanica;)
    0 0
  • saf.9k.com
    bine zice tipu ca pe primul loc tre sa fie ori UK ori DE.va spun eu ca ma ocup cu interioare auto
    0 0
  • videocar.ro
    masini americane
    nu stiu despre cadillac si lincoln insa parerea mea despre interioare americane e una proasta. si pe hummer si pe crysler materiale superficiale. cum sa ramai cu capatul de la frana de mana de la hummer h3 nou nout in mana ? sau ies butoanele de pe cd-player in 300c ?
    1 0
  • charlex
    mda...
    Topul este intocmit de catre americani. Evident trebuia sa contina cateva de prin cazanele lor, insa pentru oricine care are habar de interioare auto, este evident ca nu au ce cauta intr-un top, poate doar la coada lui. Este relativ simplu de dezlegat problema, pe primele locuri se claseaza interioarele de automobile britanice, in urmatoarea ordine, descrescatoare, Rolls Royce Phantom, Bentley Arnage, Range Rover Vogue Autobiography, Jaguar, etc... Restul nici nu mai conteaza...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru