Touchscreen pe toate modelele VW din 2008

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.11.2007
Volkswagen a a anuntat ca va introduce o interfata touchscreen pe toate modelele sale incepand cu 2008.

Esential

2008 este anul incepand cu care toate modelele Volkswagen vor primi touchscreen.

Volkswagen anunta schimbari importante pentru anul viitor, toate modelele sale urmand sa primeasca o interfata touchscreen la nivelul panoului principal de comanda.

Anuntul a fost facut de Walter de'Silva, seful de design VW, care a declarat ca "aceasta interfata este mult mai intuitiva si mult mai utila pentru interactiunea cu soferul si ceilalti pasageri. Am vrut sa inspiram naturalete nu numai prin design ci si prin functionalitatea tuturor modelelor VW", a declarat de'Silva.

Touchscreen-urile vor fi folosite pentru a controla aerul conditionat, navigatia prin satelit, sistemul audio sau computerul de bord. Volkswagen a anticipat aceasta modificare inca din toamna acestui an cand a prezentat publicului doua noi concepte echipate cu interfata touchscreen: up! si space. Ambele concepte germane au fost echipate cu ecrane touchscreen 3D si senzori de proximitate care intuiesc miscarea mainii.

Prin aceasta mutare, constructorul german incearca sa reduca numarul de butoane din interiorul modelelor sale si sa usureze asamblarea modelelor.

In mod surprinzator, Audi nu va imprumuta tehnologia VW si va ramane fidel actualului sistem MMI.

Taguri: Volkswagen

Comentarii (1)

  • ha-ha
    Astia iar se iau dupa japonezi.Numai ca mult mai tarziu.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru