Comentarii (6)

  • O masina buna, al carei concept a fost dus mai departe de ceea ce sunt considerate acum masininutele clasei mini, tripletii lui VAG. Practic VAG a luat ideea de masina mini de pa PSA-Toyota si a imbunatatit-o (gen portbagaj mai mare, suprafata vitrata mai mare, nivel de zgomot mai mic, portbagaj mai mare si important, la un pret ceva mai mic). Astept insa raspunsul lui PSA-Toyota cu a doua generatie a tripletilor lor. :)
    14 7
  • e frumoasa!`
    e ok dar tot picanto mi se pare cea mai buna alegere si design si consum si fiabilitate sa nu uitam si de geamurile cu manivela pe spate nu escamotabile ca la altele...
    7 11
  • un oarecare
    @edi80
    Sunt de acord cu tine, kia la clasa asta chiar a facut o masina frumoasa!
    9 8
  • Edi, eu as numi un lucru firesc faptul ca este printre cele mai ieftine masini de clasa mini. Pana la urma este o coreeana si asta face parte si din politica marcii. Indiferent de model Hyundai si Kia au printele mai mici preturi din clasa. :)
    Restul e discutabil. Da, nu te contrazic, Picanto e o masina buna si frumoasa. Dar comparativ cu altii... ma cam indoiesc ca as alege-o. Dar acei altii pe de alta parte sunt mai scumpi, iar la o diferenta de 2000 de euro iti poti lua Picanto si cu niste dotari misto. :)
    11 1
  • Aditza
    Mai bine scapau de sticla de plastic (PET) in care sunt infipte comenzile de climatizare.
    7 0
  • mini
    masina e f ok, la pretul asta promotional chiar merita. oricum masinile de clasa asta o sa domine piata in romania in cativa ani
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru