Toyota bate Google in topul reputatiei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 06.06.2008
Toyota a invins toate companiile in topul mondial al reputatiei. Urmatorul grup auto in top este Tata (locul 6).

Esential

600 de companii au facut obiectul studiului Reputation Institute.

Compania de consultanta Reputation Institute a realizat un amplu studiu care a avut ca obiect central reputatia a peste 600 de companii din lume.

Pentru anul 2008, compania americana a intervievat peste 60.000 de oameni si peste 150.000 de companii, care au facut aprecieri la adresa celor mai reprezentative companii existente la nivel mondial. Marele castigator al acestui clasament este primul producator auto la nivel mondial, Toyota.

Asadar, gigantul nipon este vazut ca grupul cu cea mai mare reputatie din lume, conform studiului efectuat de Reputation Institute.

Toyota a reusit sa bata companii ca Google si Ikea, situate, de asemenea, pe podium. In mod surprinzator, intre primele zece se mai gaseste un productor auto, extrem de mediatizat si cu o explozie de imagine incredibila in ultimul an.

Este vorba despre grupul auto indian Tata, care a realizat recent cea mai ieftina masina din lume si a achizitionat brandurile Jaguar si Land Rover.

Via | Forbes 

Comentarii (12)

  • Articole
    Vedeti si articolul asta: Toyota va incepe in primavara lui 2009 comercializarea noii generatii a hibridului Prius

    Trimiteti si voi newsletter pentru el, chit ca a aparut deja. Ca vad ca asa procedati cu multe....
    0 0
  • Ce inseamna un brand puternic..si musculos :)
    nu stiu daca acele companii au fost doar din State sau si din alte tari (desi aparitia TATA ar fi cu atat mai surprinzatoare doar in contextul american). Cred insa ca n-au ajuns si pe la noi, in Romania cu siguranta nu s-ar fi aflat printre primele, aici se pare ca Vodafone, Orange, Coca Cola sunt cele mai cunoscute branduri. Bravo lor, daca au reusit sa devanseze Ford, GM ca sa ma rezum doar la cei din industria auto.

    Pt admin: verificati va rog scriptul pentru codul de securitate, modificati 0 si O ca seamana intre ele
    0 0
  • zarnesteanu
    Nu e de mirare
    Dupa ce toata asia a primit acces la internet, chiar ma surprinde sa vad Google si Ikea intre fruntasi.

    Pe urma e ura mondiala tot mai acuta impotriva Americii. Pentru ca ce reprezinta coyota in realitate, e cu totul alta mancare de peste. Doar o ciorba de peste expirat, furat pe usa de incendiu dintr-un depozit de mana a saptea.
    0 0
  • haha
    zarnesteanu - cauta un forum de "philosophae":)) ceva si mai baga si tu 2,3 poezii ca aici se afiseaza alt tip de inteligenta :))

    Si sa ne traduci si noua fraza ambigua de mai sus.

    Macar daca tot esti asa de inteligent incearca sa fi si explicit.
    0 0
  • Ma bucur sa vad ca am facut alegerea potrivita
    Am un autoturism Toyota si pot spune ca sunt foarte multumit!
    0 0
  • sunshine64sm
    Hai sictir
    Ceva comisie de escroci o stabilit pe baza unui asa-zis chestionar ca nu stiu ce masina e mai tare ca Google. Hai sictir cu statistica voastra. Parca ati fi a alegerile din romania. Deja mi se face rau ...
    0 0
  • zarnesteanu
    mai R baiatule
    Daca ti-e greu cu priceputul, lasa-te scumpule de citit. Ce atat chin si transpiratie? Pune colo mana, trage un pic la tarnacop, faci un ban cinstit si pe urma poti sa dai o fuga sa-ti iei toyota. Auzi ce spun statisticile, ca e mai tare ca google!!! Vezi ca tocmai au bagat un transport de corole in Caracal. Iti vizitezi si rudele cu ocazia asta.

    Hai pa! Un week end placut si nu te incrunta asa de tare din cauza petrolului. Poti sa-ti iei si o toyota hibrida. Consuma un pic mai mult decat un Golf pe motorina dar nu-i nimic. Statisticile zice ca e mai buna ca Google si Ikea la un loc. Te rog sa n-o ratezi.

    Pa draga! (Trebuie sa inveti si tu sa saluti ca un sofer de masina japoneza)
    0 0
  • cristi
    toyota = the best
    toyota e cea mai buna
    0 0
  • Oarecare
    Catre zarnesteanu
    Faci progrese omule! Serios. Mai lucreaza, mai studiaza putin, mai repara si pe la gramatica pe acolo si o sa fie bine ;)
    0 0
  • Blaa....
    Zameslene
    bine zameslene, ce bine le zici tu sa dea drek. Mai posteaza ceva te rog
    0 0
  • Japonezu
    Noi ne certam, altii castiga
    Nu e ceva nou ce spun.
    Noi, Romanii ne pricepem f. mult sa ne criticam intre noi.
    Japonezii, in schimb, se pricep f. bine sa traiasca in armonie. M-am uitat si eu pe tot felul de site-uri, unde mai scriu si japonezii.
    Critici ca la noi nu gasesti.
    Pe scurt: cheia succesului la Japonezi e coeziunea/armonia.
    cheia insuccesului la Romani e divergenta/criticismul.
    0 0
  • mi-e frica
    si daque "hibridurili" cuceresc o parte din "europa", c n facem ? Astea au fost facute pilaf taiwan-ez. Auzi, doar Toyo...tttaa e prin primele, gata incep si eu sa ma duc in...sudul inteligentei mele. Toyota = Google. Stiti cu ce e egal ?!, cu nimik ca "io" nu inteleg comparatia deoaresce aia e cu masinili si astialalti cu altequestii. Dar, daca se compara totul cu wikipedia gata,... ma resemnam. Eu va respect. Intelegeti ce puteti, dar daca nu intelegeti...raspunsul meu este ca si comparatia lor. Injurati...nu dati !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru