Toyota Crown, un sedan hibrid de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.10.2007
Toyota va lansa la Salonul de la Tokyo un sedan de lux cu motorizare hibrida botezat Crown.

Toyota va ataca piata hibridelor cu un nou model de lux. Pana in prezent fanii japonezilor se puteau bucura doar de SUV-ul hibrid Lexus LS600h. Acest lucru se va schimba insa odata cu deschiderea noii editii a Salonului Auto de la Tokyo, unde Toyota va dezvalui un sedan de lux cu motorizare hibrida botezat Crown.

Sedanul va dispune de cel mai nou sistem hibrid dezvoltat de Toyota si botezat VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management). Multumita acestuia, Crown poate obtine o acceleratie fina, eficienta a consumului, emisii scazute de CO2 si silentiozitate.

La interior pasagerii sunt tratati cu tapiserie din piele, insertii din lemn pretios si un sistem "Finegraphic Meter" cu ecran LCD. In materie de siguranta Toyota nu a facut compromisuri echipand sedanul cu control al tractiunii, directiei si stabilitatii dar si cu 10 airbaguri.

Comentarii (3)

  • :((
    Nu-mi place ca e prea mare si obosesc cand o iau la carpa :(((
    0 0
  • greseala
    "SUV-ul hibrid Lexus LS600h" ? vezi te rog http://www.lexus.com/lexusConfigApp/index.jsp?modelName=LS_HYBRID&modelCode=9140
    0 0
  • parca-i chinezarie
    arata urat, zici ca-i chinezarie, nu prea au izbutit design-ul.
    cat despre LS600h, ala numai SUV nu e !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru