Toyota Land Cruiser primeste tratamentul Delta 4x4

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.03.2010
Tunerii germani de la Delta 4x4 au incercat o abordare ceva mai indrazneata a modelului Toyota Land Cruiser. In urma modificarilor, SUV-ul japonez a capatat un look mai atragator si mai multa putere sub capota.

Esential

322 de cai putere ofera versiunea diesel V8 a modelului Land Cruiser dupa modificarile aduse de Delta 4x4.

Tunerii de la Delta 4x4, specializati in modificarea modelelor mari, destinate terenului accidentat, si-au incercat spiritul creativ cu varful de gama al japonezilor de la Toyota. Este vorba despre off-roader-ul Land Cruiser, care a ajuns sa abandoneze filosofia dupa care a fost creat in schimbul unui look care incearca sa epateze.

Nemtii s-au concentrat in primul rand asupra propulsorului diesel V8 de 4.5 litri, care dezvolta 286 de cai putere si 650 de Nm in versiunea de baza. Pentru 1850 de euro clientii se pot bucura de ceva resurse in plus, SUV-ul asiatic oferind un total de 322 de cai putere si 720 de Nm.

La nivel exterior, Delta a incercat sa faca din Land Cruiser un model mai impunator decat era. Drept pentru care tunerul german a ales un set de jante de 23 de inch, pe care le-a incaltat cu pneuri 305/40. Nu putea lipsi o bara de protectie fata din otel inoxidabil si nici praguri laterale din acelasi material. Pachetul este completat de o evacuare cu terminatii cromate.

Delta 4x4 nu este la primul pachet pentru Toyota Land Cruiser, SUV-ul fiind modificat de specialistii germani si in 2008.

via | leblogauto

Comentarii (2)

  • Indraznet, frumos, chiar daca din lateral arata ca o jucarie. :)
    3 1
  • jucarie...
    pai este o jucarie scumpa...si frumoasa.......
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru