Toyota RiN, un concept inspirat de natura

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.10.2007
Toyota va aduce la Salonul de laTokyo,conceptul RiN creat pentru un sofer in permanenta armonie cu natura.

Toyota se gandeste sa isi aduca potentialii clienti mai aproape de natura cu ajutorul conceptului RiN, pe care a anuntat ca il va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo.

Designul futurist este inspirat din natura: blocurile optice si pedalele au primit liniile unei frunze iar pentru suprafata vitrata a fost aleasa culoarea verde, recunoscuta pentru proprietatile de filtrare a razelor ultraviolete.

Portierele culisante sunt in totalitate din sticla si ofera o vizibilitate mare si o atmosfera placuta in habitaclu. Blocurile optice sunt echipate cu lumini autoadaptive care calculeaza unghiul in functie de ceilalti participanti la trafic: masini sau pietoni.

La interior soferul si ceilalti pasageri beneficiaza de scaune incalzite care mentin pozitia corecta a corpului, afisaj digital care indica chiar si starea psihologica a celui de la volan si un sistem care regleaza cantitatea de oxigen si umiditatea din habitaclu.

Comentarii (3)

  • Pe cand...
    ... si teleportarea?
    0 0
  • flaviu
    :(
    arata cam trist viitorul auto...seamana cu o cutie de cosmetice pt femei...sau o posheta..ce vretzi voi..sau cu o telecabina cu rotzi...oricum ii f.nasol....shi motivele alea florale is chiar inestetice...
    0 0
  • concept fals
    Daca va fi doar exponat atunci conceptul este definitoriu. Care este Cx-ul, ce siguranta poate oferii acest model?. In afara de culoarea verde nu vad decat ca seamana cu o buturuga.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru