Toyota se teme de Hyundai

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.11.2007
Toyota nu se teme ca va fi detronata de GM dar vede in Hyundai un adversar puternic pe piata auto mondiala.

Lupta pe piata auto mondiala este din ce in ce mai aprinsa. Toyota nu a apucat inca sa se bucure de statutul celui mai mare producator mondial preocupandu-se mai nou de puterea principalilor rivali. Spre surpriza multora, oficialii japonezi nu se gandesc la GM ca principal contracandidat, Toyota simtind un potential pericol de la un alt brand asiatic.

Fujio Cho, presedintele Toyota, a declarat unor publicatii coreene ca in acest moment vede in Hyundai o posibila amenintare la titlul de cel mai mare producator mondial. Cho a declarat ca Hyundai se intareste in fiecare an si devine treptat un rival puternic si de temut, modelele coreene fiind bine primite pe majoritatea pietelor mondiale.

In cativa ani Hyundai a reusit sa devina un brand respectat in Statele Unite si sa isi faca simtita prezenta pe pietele care anunta o dezvoltare rapida, cum sunt China, Africa sau tarile din Orientul Mijlociu. Mai mult decat atat, oficialii Toyota privesc cu ingrijorare cum modelele Hyundai incep sa fie tot mai bine vazute in topurile de specialitate intocmite de J.D.

Power si Asociatii.

Comentarii (3)

  • traiasca sud-coreea
    am mai spus candva despre coreeni ca is buni;)
    0 0
  • AndreiRN
    Hyundai
    Hyundai au facut un progres enorm in industria auto prin seriozitate si persistenta. Au depasit toate firmele europene la capitolul calitate. Au fost primi care au garantat 10 ani masinile lor. Acuma cu noua fabrica supermoderna din SUA isi vor imbunatati linia de oferte si se tin strans de Toyota. In curand vor oferi si modele cu V8 care vor aduce profituri mai mari si vor fura clienti de la BMW, MBZ si Audi. Strategia lor de piatza este aproape identica cu Toyota si a dat rezultate excelente.
    0 0
  • scumpe la noi in Romania
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru