Toyota vrea 10.4 milioane de masini in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.08.2007
Toyota ar putea fi primul constructor mondial care trece de granita de 10.000.000 de masini produse intr-un an.

Toyota are planuri mari pentru viitorul apropiat. Japonezii vor sa devina primul constructor auto al lumii care depaseste cifra de 10 milioane de masini produse intr-un singur an. Anul pe care japonezii il vad perfect pentru atingerea acestui scop este 2009, atunci cand sunt programate pentru fabricatie 10.4 milioane de masini.

Cifra este destul de mare in conditiile in care anul trecut, s-ar parea ultimul in care Toyota a stat in spatele GM, niponii au produs 8.8 milioane de masini.

Pietele-tinta pe care Toyota isi va vinde suprlusul de masini sunt cea nord-americana (in care pretul combustibililor creste iar clientii se orienteaza spre modele care consuma mai putin decat cele americane) dar si cele din China si India, in continua crestere.

Comentarii (4)

  • da
    Aici sunt masinile adevarate.Din pacate , nimeni nu scrie nimic............
    0 0
  • by_remus
    astea sunt masinile adevarate
    cele mai fiabile masini din lume Toyota
    0 0
  • Stefan
    Toyota
    Toyota au facut intotdeauna masini misto, iar momentan Avensis mi se pare super, mai ales varianta break...
    0 0
  • vasile
    sunt f bune ca masini
    toyota a fost marca cea mi vanduta din lume,au cumparat in draci americanii vechea corola.sunt fiabile toata lumea stie,bv lor ca or sa ajunga pe primul loc.difera mult avensisul break de romania cu cel din alte state,si zic asta pt k a fost cineva la o revizie cu una in italia si au spus cei din service ca lipsesc multe...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru