Tratament britanic pentru Range Rover

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.12.2010
Range Rover beneficiază mai nou de serviciile unui pachet de tuning marca Project Kahn şi Cosworth, care aduce sub capotă un aport de 187 de cai.

Casa de tuning britanică Project Kahn împreună cu cei de la Cosworth au dezvoltat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Range Rover pe care l-au botezat RS500. Mulţumită celor de la Cosworth, propulsorul V8 diesel de 4.4 litri produce 500 de cai, cu 187 de cai mai mult decât versiunea de serie şi reuşeşte să dezvolte un cuplu motor de 700 Nm.

Prin intermediul kit-ului de caroserie, modelul britanic a devenit mult mai agresiv şi mai sportiv. La exterior, tunerul britanic a montat un spoiler restilizat pentru partea din faţă, praguri laterale noi şi un deflector de aer care ascunde o evacuare cu patru ţevi de eşapament dezvoltată de Cosworth. Puzzle-ul exterior al britanicilor se încheie cu un set de jante de 22 de inch din aliaj.

La interior, Project Kahn a pregătit o combinaţie între negru şi argintiu. Tapiseria din piele se îmbină perfect cu diferitele inserţii din aluminiu care se regăsesc pe consola centrală, pe levierul schimbătorulului de viteze sau pe panourile uşilor.

De asemenea, britanicii au pregătit un volan nou inspirat din sporturile cu motor.

Via | Project Kahn

Comentarii (7)

  • ...
    mie mi se pare o risipa de timp sa incerci sa modifici un range rover
    masina asta trebuie lasata asa cum e ea, nu are nevoie de modificari la interior si nici la exterior, tot ce reusesc oamenii astia sa faca e sa strice masina
    8 4
  • Bentley
    Cuplu?
    Pai cuplu oricum era de 700... Au modificat ici colo prin partile esentiale, fara sa schimbe nimic?:)
    1 0
  • pun pariu.......
    ca pretul va sosi de pe alta planeta........
    1 0
  • nu inteleg!
    pe bune daca inteleg obsesia unor tunerii de a incerca sa faca din SUV-uri masini de curse!
    nu stiu dar in opinia mea daca vrei o masina cu 500 de cai iti iei un porsche sau un ferrari sau un lambo care e facut pentru asta!
    4 1
  • alinusu . . . de banii aia iti iei o roata de fierari sau lambo ... sau un porsche mai slabut, fara roti

    sportivele pur sange costa mult ... desi daca vrei sa-ti scoti pietrele de la rinichi cei de la Caterham au o oferta variata, la preturi cuminti ... si masinile lor fac de rusine un veiron ;)
    3 2
  • frisca-n ciorba
    impresionant ce au facut la motor ( cu mult peste 100 cp/l la diesel e ceva ) dar mai bine se ocupau de Range Rover Sport , ca asa ( satiric vorbind ) e ca si cum ai pune subwoofer si neoane unui tanc
    3 0
  • @unckle
    daca cu tot cu kitul masina asta va costa in jur de 100.000euro,ceea ce este f probabil, de banii astia iti iei un porsche 911 carrera 4 sau 4s chiar!are 385cp dar nu se compara senzatiile din porsche cu asta!
    nu stiu asta e parerea mea!
    da sunt bombe caterhamurile!dar daca chiar vrei sa fii golan iti iei un tvr cu 400+ cp si un pret cumintel!:))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru