Tratamentul Hofele pentru un Golf V prea cuminte

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.04.2008
Casa de tuning Hofele, specializata in modificarea modelelor Audi si VW a pregatit un kit aerodinamic pentru Golf V.

Esential

19 inch este dimensiunea jantelor montate de Hofele pe hatchback-ul Golf 5.

Actuala generatie a modelului Volkswagen Golf V a intrat de numeroase ori in vizorul caselor mari de tuning. Se pare ca intersul pentru acest model nu paleste nici acum cand look-ul sau este deja destul de perimat, casa de tuning Hofele anuntand un nou pachet pentru hatchback-ul german.

Kitul pregatit de tunerii specializati in modificarea modelelor Audi si Volkswagen, include mai multe elemente aerodinamice si un nou sistem de evacuare.

Pachetul aerodinamic include un spoiler fata cu prize de aer mari, praguri laterale cu fante de admisie, un spoiler spate redesenat care inglobeaza patru tevi de esapament cromate si un eleron montat pe portbagaj. Toate accesoriile gandite de Hofele sunt construite din materiale usoare inclusiv fibra de carbon. Jantele de 19 inch din aliaj completeaza si ele look-ul agresiv.

Hofele a inlocuit si sistemul de evacuare standard al Golf-ului cu unul din inox si patru tevi de esapament, care ajuta motorul sa respire mai bine. Trebuie sa precizam insa ca acest sistem de evacuare poate fi instalat doar pe versiunea de performanta GTI.

Unitatea de control electronic (ECU) a fost si ea inlocuita.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • andrei
    golf
    seamana cu prototipul w12
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru