Trilogia viitorului Mazda

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.05.2006
Pentru prima oara in istorie, Mazda prezinta publicului larg trei concepte in acelasi timp. Este vorba de Kabura, Senku si Sassou, prezentate la ultimele saloane auto din 2005 si 2006.

Mazda a organizat, la Mallorca, un eveniment botezat “Mazda Trilogy” cu ocazia caruia constructorul si-a prezentat public ultimele trei concepte scoase la saloanele auto din 2005 si 2006: Kabura, Senku si Sassou.

Evenimentul face parte din incercarea Mazda de a uni conceptele diferite ale designerilor din trei colutri ale lumii intr-un singur peisaj cultural. Gazda a fost aleasa insula spaniola, loc care a fost considerat perfect pentru scopul acestei mini expozitii.

Din cele trei modele care compun “trilogia Mazda” va vedea lumina, in mod sigur, doar unul: Kabura – modelul de culoare rosie (Mazda afirma, textual: “Kabura va fi lansat o data cu semnalul de incepere a bataliei intre marci”).

Si nu putem decat sa ii credem pe cuvant pe niponi, mai ales avand in vedere faptul ca noul model va utiliza platforma si motorul versiunii MX-5 cu tractiune posterioara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru