Tuning american pentru Jaguar XF

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.03.2008
Galpin a pregatit un pachet de accesorii pentru Jaguar XF, care modifica radical look-ul exterior si cel interior.

Esential

22 de inch este dimensiunea jantelor cu care este echipat Jaguar XF.

Noul Jaguar XF a atras deja atentia caselor de tuning din Europa dar si de peste Ocean. Americanii de la Galpin, cel mai mare dealer al brandului britanic in Statele Unite, a dezvoltat un kit de accesorii pentru modelul XF.

Noul pachet include o vopsea in doua tonuri de culoareneagra si rosie, jante de 22 de inch Forgiato, geamuri fumurii si blocuri optice pe fundal negru. La interior, pasagerii se vor putea de tot confortul unui Jaguar si de o tapiserie din piele in doua tonuri, identice cu cele de la exterior.

Galpin nu a specificat inca pretul pentru acest nou pachet de accesorii, dar se pare ca deja exista mai multe oferte de cumparare.

via CarScoop

Taguri: Galpin, Jaguar, XF

Comentarii (3)

  • e chiar prea naspa
    sincer arata urat,cel putin cum se termina acolo la bot.Sigur ca in realitate arata bine dar in poze nu prea da sperante
    0 0
  • adio aspect de lux
    astia care au tunat Jaguarul au distrus aspectul foarte luxuriant al masinii. Cat despre modelul de fabrica XF, pot spune ca e de departe lider in clasa ei...e mult peste E Klasse, serie 5 si A6...doar daca o vezi live iti dai seama de acest aspect...e foarte foarte bine facuta, chiar si englezii au fost "dati pe spate" de Jaguar
    0 0
  • bobicu
    va place fata masinii?
    ca mie nu prea. Parca nu e Jaguar, bate spre ceva american
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru