Tuning de lux pentru Spyker C8 Double 12 S

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.04.2009
Casa de tuning MTM a ales sa se preocupe de 4 din cele 14 exemplare ale modelului Spyker C8 Double 12 S. Dupa "tratament", supercarul olandez dezvolta 500 de cai putere.

Casa de tuning MTM, recunoscuta pentru interpretarile modelelor Audi, s-a orientat de curand spre un constructor de nisa, care pastreaza insa amprenta brandului din Ingolstadt. Este vorba despre Spyker si ale sale supercaruri propulsate de motoare de provenienta Audi.

MTM si-a dorit sa dea nastere unui vehicul performant si exclusivist, drept pentru care a ales sa modifice celebrul Spyker C8 Double 12 S, versiunea de strada a castigatorului Le Mans C8 Double 12 R.

In varianta de serie C8 Double 12 S ofera clientilor motorul V8 de 4,2 litri disponibil in doua versiuni de putere, una de 400 si una de 600 de cai. Performantele nu intarzie sa apara, viteza maxima fiind de 300 km/h respectiv 349 km/h.

Pentru a creste performantele versiunii de 400 de cai, nemtii au instalat un supraalimentator care va scoate din buzunarul clientului 40.000 de euro. Resursele totale cresc pana la valoarea maxima de 500 de cai. Spyker C8 Double 12 S se individualizeaza prin acoperisul panoramic imprumutat de la Laviolette, ampatamentul mai lung decat cel al lui C8 Syder, un rezervor de 100 de litri si numarul mic de exemplare care vor fi produse.

Potrivit oficialilor MTM, masina va fi foarte rara, doar 4 exemplare urmand sa fie modificate in atelierele germane dintr-un total de numai 14 exemplare produse de Spyker.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru