Tuning discret pentru Audi RS5 din partea MTM

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 29.07.2010
Tunerii germani de la MTM au operat o serie de modificări minore pentru Audi RS5. Aceştia au eliminat limitatorul electonic, iar modelul german poate rula cu 303 km/h.

Casa de tuning germană MTM este prima din acest sector care propune câteva modificări pentru Audi RS5. Pentru început, germanii s-au gândit să schimbe look-ul versiunii de performanţă a lui A5 Coupe cu ajutorul unor jante MTM Bimoto, a căror dimensiune variază de la 19 la 21 de inch. Jantele propuse de MTM vor fi disponibile în două culori şi vor fi încălţate cu penuri de înaltă performanţă de provenienţă Michelin.

Audi RS5 este echipat cu unitatea V8 de 4.2 litri TFSI care produce 450 de cai putere la o turaţie de 8.250 rpm şi dezvoltă un cuplu motor maxim de 430 Nm la o turaţie de 4.000 rpm. În prima fază a modificărilor, tunerii de la MTM au decis să elimine limitatorul electronic. Astfel, viteza maximă a creaţiei germanilor poate ajunge până la 303 km/h.

Timpul în care Audi RS5 sprintează de la 0 la 100 km/h nu s-a modificat, acesta fiind de 4.6 secunde. O altă schimbare operată de MTM constă în înlocuirea ultimei secţiuni a sistemului de evacuare. Pentru ca noul Audi RS5 să poată trece cu bine de limitatoarele de viteză, tunerii de la MTM au decis să înlocuiască suspensiile modelului german.

Via | MTM

Comentarii (1)

  • @automarket
    vedeti ca motorul nu este 4.2 TFSI ci este FSI , pentru ca este un motor aspirat si nu unul turbo
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru