Tuning excentric pentru Audi A3 de la RDX Racedesign

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.02.2008
Tunerii de la RDX Racedesign au pregatit un pachet de accesorii pentru hatchback-ul Audi A3, care costa 615 euro.

Esential

615 euro costa pachetul pregatit de RDX Racedesign pentru modelul Audi A3.

Casa germana de tuning RDX Racedesign a pregatit un pachet mai excentric pentru hatchback-ul Audi A3. Acesta consta in mai multe accesorii exterioare care insufla modelului un aer mult mai agresiv si mai sportiv.

RDX Racedesign a inlocuit spoilerul fata, a redesenat grila si a adaugat un set de praguri laterale. Buza pentru spoilerul spate, care nu mai permite evidentierea tevii de esapament, si blocurile optice fata imprumutate de la Audi A6, completeaza spiritul sportiv si desavarsesc munca celor de la RDX.

Clientii pot opta, in situatii extreme, si pentru o deschidere de tip fluture a usilor, care insa va costa cu mult peste pretul pachetului de baza, fixat deja la aproximativ 615 euro.

Taguri: A3, A6, Audi, RDX Racedesign

Comentarii (3)

  • cressty
    ;)
    ce frumos se vede poza masinii la avatar si pe desktop :)
    0 0
  • noname00
    nu inteleg ceva: de ce au lansat tocmai acum acest pachet pentru o masina scoasa din productie in urma cu vreo 4 ani? cel putin in poza este vechiul A3.
    0 0
  • Buna
    Am si eu o intrebare ca sa imi fac si eu masina mea la exterior ma refer cam cat mar costa cu balamalele verticale cu tot Lasatimi va rog un Maill pe Bogdy_4ever_yel@yahoo.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru