Tuning în Ucraina: Bentley Continental GT cu flăcări şi pietre Swarovsky

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.10.2010
Un ucrainean a aplicat cristale Swarovsky pe un Bentley Continental GT "decorat" deja cu "flăcări".

Pentru unii, este suficientă achiziţia unui Bentley pentru a ieşi în evidenţă. Ce faci după ce îţi cumperi un Bentley Continental GT, să zicem, dar totuşi simţi nevoia să ieşi şi mai mult în evidenţă. Poţi să mergi la un tuner consacrat în modificarea modelelor din Crewe, pasul logic şi de bun simţ, sau poţi merge la primul garaj din ţara în care locuieşti – întâmplător, aceasta fiind Ucraina – nu prea găseşti un tuner de Bentley la primul colţ de stradă.

Odată ajunşi într-un garaj oarecare, trebuie să îţi pui imaginaţia la contribuţie. Să alegi o culoare extravagantă? Un desen pe caroserie sau un kit de tuning? Nu! Soluţia este atât de simplă, vopseşti flăcări în stil hot-rod, apoi aplici cristale Swarovski pe acestea. Din fericire pentru retinele noastre, tentativa de tuning din Ucraina se opreşte aici. Fie ilustrul proprietar nu şi-a permis mai mult, fie nivelul de personalizare atins a fost suficient de "înalt" pentru moment.

Bentley Continental GT este echipat cu un motor V12 de 5.998 cmc care dezvoltă 560 CP la 6.100 rpm. Viteza maximă pe care o poate atinge acest model, cu sau fără cristalele Swarovsky, este de 318 km/h. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 4.8 secunde, iar cuplul motor maxim este de 650 Nm şi vinde încă de la 1.600 rpm.

Consumul mixt de carburant al acestui model este de 16.6 litri la sută, iar emisiile de CO2 sunt de 396 grame pe kilometru.

Via | Autogespot 

Comentarii (5)

  • manelismul cred ca e o noua boala dupa gripele astea care-au trecut....oricum romonautii au imprastiat bacilul in toata europa deci....nu-i de mirare....uite si aici rezultatul.
    8 3
  • demonel
    @ian
    eu cred ca prostul gust e universal si nu e inventat de romani sau alt popor. cand oamenii, cu gusturi considerate azi a fi proaste, vor fi majoritari, atunci, cei cu gusturi "fine" de azi or sa fie "manelistii".
    5 0
  • aaaa
    DE CE??
    0 0
  • OMG:|
    doamne :| cum sa pui flacari pe un Bentley...si pe Dacie mi'e rusine sa pun...
    5 1
  • Saracu
    Cand ma gandesc ca a avut bani de o asemenea masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru