Tuning pentru familisti de la Piecha Design

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.11.2009
Casa germana de tuning Piecha Design a pregatit un tratament de infrumusetare pentru break-ul Mercedes C-Klssse Estate.

Pentru ca nemtii sunt mari amatori de break-uri premium, casa germana de tuning Piecha Design a ales sa personalizeze un model cu mare priza la public. Este vorba despre Mercedes C-Klasse Estate, pentru care tunerii au pus la punct o serie de accesorii vizuale si de performanta.

Aspectul exterior a fost personalizat cu ajutorul unui pachet aerodinamic care include o extensie pentru spoilerul frontal, un deflector discret inglobat in spoilerul spate, praguri laterale, "pleoape" pentru blocurile optice fata si o grila noua.

Clientii au posibilitatea de a opta si pentru un sistem de evacuare imprumutat de la fratele mai performant, C63 AMG, dar si pentru o suspensie noua, elemente care vor usura bugetul pasionatilor cu pana la 1890 de euro.

Cei care isi doresc o versiune mai ieftina a pachetului pot inlocui sistemul de evacuare standard cu unul nou care ofera patru terminatii cromate. Pachetul este completat de un set de lumini LED pentru rularea pe timp de zi si bineinteles jante de 19 inch din aliaj, incaltate cu pneuri Dunlop.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru