Tuning pentru Ford Shelby GT500 2010

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Modelul Ford Shelby GT500 va dispunde de un pachet de performanta. Americanii ofera kitul Super Snake, acesta marind performantele motorului pana la 725 CP.

Esential

725 CP va livra propulsorul lui Ford Shelby GT500

Versiunea 2010 a lui Ford Shelby GT500 va fi disponibila cu un pachet de performanta denumit Super Snake, care va putea produce pana la 725 CP. Americanii vor oferi insa si un pachet entry-level, de "numai" 630 de cai putere.

Kitul mult asteptat va include un set de accesorii care imbunatatesc manevrabilitatea: amortizoare noi, o suspensie coborata si bare de stabilizare. La toate acestea se adauga un supra-alimentator Ford Racing, o evacuare Borla, o transmisie cu rapoarte mai scurte, un acoperis panoramic special creat si jante de 20 de inch din aliaj.

Turbo-compresorul standard va creste perfomantele motorului, acesta urmand sa dezvolte in prima versiune de putere 630 CP si un cuplu motor de 800 Nm. Pentru pretentiosi, americanii vor oferi si un pachet de performanta de la Shelby/Ford Racing sau Shelby/Kenne Bell care va urca resursele totale pana la 725 cai putere.

Amy Boylan, presedintele Shelby Automobiles, a declarat ca “desi versiunea de serie a modelului GT500 este o masina buna, entuziastii stiu ca pot venit la noi pentru a-si transforma Shelby-ul lor”.

via | leftlanenews.com

Comentarii (2)

  • CE MISTO MISTO ARATA SI MAI E SI O MASINA DE CURSE ADEVARATA
    2 0
  • Arata bine
    Exact cum trebuie sa arate un muscle car american.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru